Hur man installerar en utanför Sump Pump

Enligt InspectAPedia används en sump pump för att få bort vatten som samlats i en sump grop. Sumpen gropen är en låg hål, allmänhet ligger i källare, som regnställ byggnader. sump pump tar oönskade vatten och avlopp utanför. Sumpen pumpar kan installeras utomhus för att minska översvämningar runt en byggnad efter en tung nederbörd.

Instruktioner

•Dig en 4-av-4 område utanför hemmet eller byggnad. Använd en rivning såg eller en motorstarka jackhammer för att skära genom konkreta. Gör ett hål ca 30 inches djupt. Planera att installera pumpen gropen minst 8 inches från fundamentväggarna slippa foundation fot.

•Ta bort jord från området och bli tillräckligt jord för att klara minst 6 tum av grus där liner bör vara. Installera plast grop liner och omge det med grovt grus. Förbereda för sump pump installation genom att hälla i ett nytt betonggolv runt gropen (vid behov), på den tidigare färgen.

•Sätt en utloppsröret innan du installerar sump pump i gropen. Borra ett hål genom rim att göra plats för ett utsläppsrör. Skär denna pipe, bifogas till utloppsröret. Använda en yttervägg för att stödja röret. Täta utloppsröret. Koppla en annan pipa som kommer att släppa vattnet minst 10 fot bort från byggnadens stiftelse.

•Installera sump pump enligt tillverkarens instruktioner. Köra ett test för att se om det fungerar korrekt genom att hälla några gallon vatten i sumpen pump.

Tips & varningar

  • Installera sumpen pump i ett område som inte kan blanda sig med verktyget linjer. Kontrollera med det lokala byggnormer kontoret för att få en uppfattning om där vattenlinjen kan sitta.
  • Borrning och arbete med kemikalier kan vara farliga för din hälsa. Använd skyddskläder, en hjälm och glasögon att skydda kroppen från skadliga skräp och kemikalier.