Hur man installerar en undertaket runt en Lally kolumn

Installera en undertaket är ett mycket enkelt och ekonomiskt sätt att ge områden som källare och produktionslokaler med en ren fräsch look. Dessa områden har dock ofta artiklar som rör arbete, VVS och kolumner som måste arbetas in i planerna som design. Lyckligtvis är en undertaket ganska lätt att ändra.

Instruktioner

•Installera ett L fäste på rätt höjd runt alla ytterväggar. Hänga de huvudsakliga T hängslen 4-fots mellanrum, sedan in de arga T hängslen för att slutföra rutnätet. Se alla hängare ledningar är täta och grid-arbetet är nivå.

•Installera taket kakel i alla öppna områden runt kolumnen Lally. Vända plattor i en liten vinkel och manövrera dem ovanför rutnätet-arbetet. Låt dem försiktigt släppa på plats. När alla brickor är på plats grid-arbetet kommer att vara mycket mer säker och fast, så att du kan ta bättre mätningar.

•Measure öppningen i grid-arbetet runt kolumnen Lally. Dubbel kolla alla mätningar, sedan överföra dessa mätningar på ett tak kakel. Ange en kompass att matcha diametern på kolumnen Lally och placera det i mitten av märkningar. Mycket noga märka ut en cirkel för att matcha positionen för kolumnen.

•Kapa cirkeln med hjälp av rutan kniven. Försök att hålla snittet som ren och snygg som möjligt. Var mycket försiktig när du gör snittet att hålla händerna väl tillbaka från bladet.

•Mark en rak linje över kakel med torget som din guide. Linjen ska gå direkt genom centrum av cirkeln du har bara klippt ut. Använd rutan kniv att skära längs denna linje och skär kakel i två bitar,

•Sätt in två bitar av kakel i grid-arbete, anpassa två halva cirklar runt kolumnen. Vinkla kakel något för att få det ovanför rutnätet-arbetet, sedan släppa det på plats. Du kan behöva trimma runt cirkeln skär något för att få en smidig passform. I så fall göra mycket små nedskärningar, så kolla din passform.