Hur man installerar en trådlös dörrklocka

Hur man installerar en trådlös dörrklocka. Installera en trådlös dörrklocka är lätt, och är förmodligen det bästa alternativet om du för närvarande inte har en Ringklocka. Systemet använder radiofrekvens, så det finns ingen anledning att krångel med löper ledningar genom dina väggar. Följ dessa steg för att installera din egen trådlösa dörrklocka.

Instruktioner

•Bestäm hur många knappen enheter du behöver genom att besluta hur många dörrar du vill utrusta med en Ringklocka. Du kan välja mellan en mängd olika ljud, så hitta en du gillar.

•Bestäm hur många mottagare, eller ljud enheter, du vill ha eller behöver. Trådlösa dörrklockor kan du få mottagare i hela hemmet så du kommer alltid att kunna höra dörrklockan-om det är vad du vill.

•Look för en trådlös dörrklocka kit innehåller ytterligare funktioner du vill ha. Du kan få ett enkelt kit eller få något med intercom kapacitet eller ens videofunktioner. Några satser har ett ljus som exponerar i synkronisering med sätta en klocka på att hjälpa invånarna med nedsatt hörsel.

•Sätt i batterierna i koncernföretag som knappen.

•Skruva på knappen enheten in i väggen utanför nära dörren, eller bifoga det med klister.

•Anslut mottagaren, eller ljud enhet, till ett eluttag. Kontrollera din dörrklocka förpackningen för att se om den knappen och mottagaren har ett maximalt avstånd kan de vara ligger från varandra. Om du har mer än en mottagare, fastställa andra platser för dem och koppla in dem.