Hur man installerar en tråd stängsel på ojämnt underlag

Hur man installerar en tråd stängsel på ojämnt underlag

En tråd stängsel är generellt konstruerad med stål T inlägg och fyra eller fem delar av taggtråd. Trästolpar ställs vid hörnen också som varje 100 fötter för wire stöd. Denna typ av staket som byggs ofta över ojämn mark med dalar och kullar att brottas med. Trots terrängen, kabeln följer alltid lekmanna av marken och varje inlägg ligger på samma djup, vilket kommer att göra inlägg visas ojämnt, men slutresultatet är att stängslet kommer att vara på samma höjd hela sin längd.

Instruktioner

•Ställ in trä inlägg på två avslutar av den föreslagna stängslet linjen. Använda post hål grävare, gräva ett hål 3 fot djupt, släpp inlägget i hålet så att en av sidorna i linje med den föreslagna stängslet linjen. Rem den post nivån på en övre hörnet av inlägget att hålla det rakt och tamp smutsen i hårt runt inlägget tills inlägget är solid och hålet är fyllt.

•Tie byggande sträng till en post, kommer från den sida som kommer att vara på insidan av staketet, och kör strängen från ena änden inlägg till den andra, dra den snäva 2 fot över marken och knyta upp till motsatt inlägget. Detta är den linje som alla inlägg kommer att justeras på.

•Measure 100 fötter längs föreslagna stängslet linjen från en av slutet inlägg och ställa in i ett trä inlägg på samma sätt. Arbete från insidan sidan av föreslagna stängslet linjen, inlägget måste gå bakom och bara knappt röra strängen, som sätter strängen mellan dig och inlägget. I ett trä inlägg varje 100 fötter tills den motsatta änden nås, mäta 100 fötter på sträng nivå oavsett vad lekmanna av marken är.

• Starta på ena änden och driva en T-post i marken varje 10 fot. Ställ in inlägg bakom strängen så sidan med vreden står inför på insidan av staketet och bara knappt röra strängen. Enheten inlägg fast med stålet post föraren tills den övre änden av bifogade spaden är bara under marken, oavsett vad lekmanna av marken är enheten varje inlägg i endast till toppen av spaden och mäta 10-fots steg längs strängen.

•Ta en mätning på en av T inläggen från marken till toppen av den fjärde knoppen upp. Mäta detta belopp på en av hörnstolparna från marken upp och markera den, Linda slutet av taggtråd runt inlägget på denna mark. Justera kabeln så att det lossnar inlägget på insidan av staketet; förankra sladden till inlägget genom att köra en staket stapelvara över kabeln på alla fyra sidor.

•För en runda stick eller rör genom centrum av taggtråd spole och varva ner kabeln från spolen som det bärs på hörnet inlägg på den motsatta änden av stängslet linjen. På samma mätning som tråd på motsatta slutet post, krok staket splicer/båren till inlägget som ansluter i slutet på den bortre sidan av inlägget från den inkommande tråden.

•Dra tråd strand mot dig, hålla båren på plats på post, öppna klämman på slutet av båren, lägga kabeln i öppna klämman och stäng klämman. BEGIN ratcheting handtaget på båren, inte kan dra kabeln hårdare tills det dras något hårdare.

•Walk till den motsatta änden av staketet där kabeln är knuten till inlägget och börjar klippning wire strand på T inlägg. Gör detta genom att lyfta tråden till toppen av den fjärde knoppen upp från marken, krok hakas slutet av klippet över toppen av kabeln på din vänstra sida, ta den spetsiga änden runt baksidan av inlägget och låg loopas slutet av klippet över tråden på höger sida av inlägget. Vrida klipp slingan över toppen av kabeln och böja det tillbaka under låsning strand inne i klippet.

•Fortsätt ner stängslet linjen klippning längst ned kabeln till toppen av den fjärde knoppen på alla T inlägg. Ankare wire strand på trä inlägg längs linjen genom att köra två häftklamrar över tråden och hamrar dem helt i inlägget. Oavsett vad lekmanna av marken är, klipp alla T inlägg på den fjärde knoppen.

•Tie i slutet av tråden bort till hörnet inlägget som med början post och skär strand fri från spolen med staket tången. Ställa in alla delar av tråd på samma sätt. Fyra delar är vanliga numret för ett fält staket, sätta varje strand upp inlägget med fem inlägg rattar mellan varje strand. För fem programområden tråd, lämna fyra rattar mellan delarna.

Tips & varningar

  • Frestelsen i bygga en tråd stängsel på ojämnt underlag är att försöka göra topparna på alla inlägg nivå. Detta kommer att resultera i några inlägg som fastställts för djupt, vilket gör dem alltför kort, och andra som kommer att vara bara inches i marken, vilket gör dem för svag för att hålla upp. Låt kabeln följa konturen av landet, slutresultatet är var du står vid staketet att samma höjd.
  • Om du har ett dike eller torr tvätt under stängslet linjen som sätter den nedre delen för hög, lämnar ett stort hål under staketet, driva en T post till låg plats och köra tråd till det från en sida, beskära den och föra det till nästa inlägg på andra sidan.
  • Sätt tråd delarna på nedifrån går upp. Om du börjar i toppen och gå ner du kommer att sätta ansiktet mot taggtråd samtidigt sätta på den nedre delarna, en mycket farlig position att vara i.
  • Bygga denna typ av staket som är enklare med två personer i arbete; man kan hålla inlägg medan den andra fyller hålen. Bära ett rulle tråd är lättare om det finns en person på varje ände av pinnen.
  • Arbeta med taggtråd är alltid farlig som hullingar är skarpa och delarna kan gå sönder om mycket alltför stram eller det finns en svag punkt i kabeln vilket resulterar i kabeln knäppa och inslagning sig runt något eller någon nära. Arbeta försiktigt och alltid bära läderhandskar, långa byxor och stövlar.
  • Bygga ett stängsel är hårt arbete och hantering av tunga tråd buffrar och inlägg kräver styrka, vara säker du är i god fysisk kondition innan jobbet.