Hur man installerar en trä Bannister på en konkret veranda

Hur man installerar en trä Bannister på en konkret veranda

Du installerar en trä bannister på en konkret veranda läggs till den övergripande utseendet på verandan, ändrar utseende på en annars tråkig platta av sten. Bannister kan vara av vilken stil du önskar, förstärker inredningen i ditt hem och ge ökad säkerhet från snubbla över verandan sidorna. Installera en bannister har sina svårigheter, emellertid. Montering av inlägg av betong kräver installation av bult-down post innehavare, säkrade i ytan av betongen. När du har placerat innehavare, fortsätta bannister installationen som vanligt, snart ge din konkreta veranda ett nytt utseende.

Instruktioner

•Unpack din rail kit och notera de avstånd som krävs mellan järnväg inlägg. Se till att köpa ett kit fått för utomhusbruk. Mäta utpost placeringar i linje du vill placera din veranda bannister. Göra en markering på verandan med krita på post platser. Mät lesionernas diameter efter och köpa bult-down post hållare som passar inlägg.

•Placera post innehavare på märken, uppradade ordentligt så att räcken köra smidigt och rakt mellan stolparna. Använd en rätskiva för att rada inlägg. Markera en krita genom hålen i inlägget innehavaren där lag bultarna går för att säkra post innehavaren till verandan. Avsätta inlägget innehavare.

•Sätt en konkret borrspets till en borrhammare i samma storlek som lag bultar bult-down post innehavare. Använda borren för att skapa hål för lag bultarna där du markerat dem med krita på betong.

•Return post innehavare till verandan med hål i botten av innehavare i linje med nyligen borrat hålen för lag bultarna. Använda lag bultarna för att säkra post innehavare till konkreta verandan, skärpning bultarna på plats med en hylsnyckel, med hjälp av en bricka mellan bultarna och post innehavarna.

•Placera inlägg för bannister i inlägget hållaren och dra åt sidkolvar på post innehavaren konsoler att hålla inlägget på plats.

•Installera bannister på inlägg, efter tillverkarens instruktioner för att fästa räcket till inlägg. Se till att du säkrar bannister långt före testning det för användning.

•Känn den installerade bannister genom att placera vikt mot bannister järnväg. Kontrollera att räcket inte böja eller bryta mot din vikt.

•Treat trä bannister med en trä tätningsmedel att skydda den från utomhus element. Pensla på listen jämnt på bannister, beläggning det jämnt. Att tätningsmedlet att torka i 48 timmar innan du vidrör bannister.

Tips & varningar

  • Kontrollera lokala byggnormer för att säkerställa att räcket uppfyller kraven.