Hur man installerar en Toto Aquia II

Hur man installerar en Toto Aquia II

När man beslutar om en ny toalett för hemmet, finns det många tillgängliga alternativ och bekvämligheter att välja mellan. Den Toto Aquia II erbjuder ett elegant utseende, dolda hårdvara och ett dubbelt snålspolande system som använder lite vatten för flytande avfall och mer vatten för fast avfall. Egen installation av Aquia II kommer att spara pengar och är en enkel DIY hem förbättring projektet.

Instruktioner

•Jämna installation mallens baslinje till mitten av garderoben flänsen, sedan markera rätt hål utifrån installationstyp du utför.

•Installera montering bultar så att trådarna möta uppåt för att fästa basen, sedan placera ett vaxsigill på nedre öppningen av grov-i. Justera hålen på basen av grov-i med bultarna och tryck in den grova-i fast på flänsen att skapa en komplett tätning.

•Placera en bricka på varje bult och skruva fast med en mutter, sedan bifoga toaletten montering block. Kolla justering med mallen justering.

•Tryck tank monterings bult uppåt genom två små hål på baksidan av toalettstolen. Placera en bricka i änden av varje bult och skruva fast med en mutter.

•För toalettstolen mot väggen och på montering block installerade i steg 3. Skruva fast skål med en skruv på varje sida och placera en skruvkork på huvudet för att täcka utseendemässigt av skruven.

•Skruva vattenförsörjning slangbussning att fylla ventil längst till vänster i tanken. Placera den medföljande tank-till-skål packningen över stora center hålet på baksidan av skålen. Placera försiktigt tanken på skålen, att se till att slangarna och bultar matcha och gå genom matchande hål.

•Placera en gummibrickan över varje bult, följt av en metall bricka och sedan fästa tanken till skålen med två nötter. Placera locket över tanken och sedan vrida handtaget på vattenförsörjning ventilen moturs aktivera vattenförsörjningen.

Tips & varningar

  • Att ta bort färg ventilenheten genom att vrida den moturs och dra kan göra det lättare att nå och dra åt den tank-att-skål fästdon.