Hur man installerar en tjock-uppsättning keramiska kakel dusch golv

Det finns många val av material för dusch golv dessa dagar, men det är svårt att förbättra på keramiska plattor. Den är vattentät, lätt att arbeta med och kommer i ett brett utbud av färger, storlekar och stilar. Om du ska lägga kakel på en dusch golv, kan du lika väl använda tjocka kakel (upp till ½ tum), eftersom det inte finns någon skillnad i plattsättning processen mellan tjocka och tunna plattor. Tjocka plattor är dyrare, men de kommer att hålla upp bättre under åren, med mindre risk för sprickbildning under vikt.

Instruktioner

•Divide dusch golv i fyra fyrkantiga sektioner, med din nivå och penna för att göra två korsande linjer. Avloppet blir oftast rätt i mitten. Hur som helst Rita just över avloppet, som om det inte finns.

•Lay kakel i två korsande rader i linje, utan att använda klister. Infoga distanser mellan dem. Täcka helt med plattor.

•Trace form av avloppet på ansiktena på kakel, bedömning av avloppet position genom mellanrummen mellan dem. Rita de böjda linjerna så att de är tillbaka från faktiska avlopp kanten av ¼ tum.

•Kapa markerade brickor på din kakel såg.

•Spread ett lager av tejp runt avloppet, med hjälp av en självhäftande spackel. Tryck på brickor på plats med de nedskärningar som bildar en omkrets ¼ tum tillbaka från avloppet kanten.

•Tile resten av golvet, sprida mer lim och sätta kakel i linje du ritade. Bygga ut i ett rutmönster att täcka hela ytan, att sätta distanser mellan plattorna som du lägga dem. Skär kakel i ändarna på din såg. Låt brickor för åtta timmar och ta bort distanserna.

•Spread injekteringsbruk över hela golvet med din injekteringsbruk flyta, pressas in i och torka upp överskott injekteringsbruk med en fuktad svamp. Låt injekteringsbruk för två till tre dagar.