Hur man installerar en stol järnväg på stegen

Hur man installerar en stol järnväg på stegen

En stol järnväg tillför en ny dimension till ett rum. Det ger karaktär och intresse till vad som kan vara en annars tråkig vägg. Om rummet har en trappa, hjälper det knyta utrymmen tillsammans, speciellt om stol järnväg fortsätter upp trappan. Det är inte svårt att göra och kommer att titta mycket professionell om du följer några riktlinjer.

Instruktioner

•Measure upp från golvet 32 inches varje 3 fötter eller så och sedan markera väggen lätt med din penna. Detta är den standard höjden för stol räls. Dock se till att din befintliga stol järnväg är denna höjd innan du gör dina märken. Justera dina mått att matcha. Dra en rak linje från ena änden till den andra.

•Hitta väggreglar med hjälp av en regeldetektor eller genom att använda en efterbehandling nail sticker det i tills du hittar stuteriet. Om du spik stol järnväg helt enkelt in i gips väggen, det kommer att lossna med tiden, speciellt när någon stötar upp mot den. Markera de dubbar position med din penna.

•Cope i ändarna av din trim att matcha upp med den befintliga installerade stol järnväg. Om du inte vet att mäta vinkeln, håll den nya bit trim på behövs höjd och vinkel så att den överlappar den stol järnvägen och markerar toppen och botten av mötet kanten. Använd din nivå för att se till att det är rakt. Skär den andra änden i samma vinkel.

•Ställ in din stol järnväg i placera längs de markerade positionerna och hammare det på plats på toppen och botten av trappan vid markerade stud positioner. Fästa den på var och en av de markerade dubbarna för en säker installation.

•Caulk på övre kanten av stol järnväg för en jämn yta och för att hålla damm ansamlas i sprickan. Att täta torka och måla för att matcha den befintliga trim i rummet.