Hur man installerar en remskiva klädstreck

Hur man installerar en remskiva klädstreck

Införandet av de elektriska torktumlare 1937 orsakade populariteten av utomhus clotheslines att minska. Dessutom förbjudna många städer och husägare föreningar tvättlinor av estetiska skäl. Men eftersom torkning kläder utomhus sparar energi och minskar risken för bränder och luftföroreningar från flying lint, gör tvättlinor comeback. Installera en remskiva klädstreck mellan två ankarpunkter att eliminera behovet av att dra en tung tvätt korg fram och tillbaka medan hänga tvätten.

Instruktioner

•Välj två bekväma fästpunkter som spänner över en sträcka av marken. Exempelvis välja antingen två höga träd, en 8-fot-tall, 4-av-4 ankare post och ett träd eller ett träd eller post och sidan av ditt hus.

•Mark varje ankare pekar på den motsättande inlägg med en remsa maskeringstejp på en höjd som passar din egen fysiska gestalt. Stå framför post, nå uppåt och tillämpa maskeringstejp på inlägg på högsta punkten som når du bekvämt utan stretching.

•Strömförbrukning i standbyläge på en liten steg pall eller stege. Borra 3/16-tums hål in i de motsättande ankarpunkter, med hjälp av en borrmaskin. Infoga en gängad krok i varje hål. Twist krokar medurs för att dra åt dem, med hjälp av tången.

•Säker loopas slutet av en rad tightener till ena änden av klädstreck med en Pålstek knut. Bilda en liten slinga ca 12 inches från slutet av raden att hålla linjen tightener. Passera slutet av raden tillbaka över sig från höger till vänster. Grepp i korsningen med vänstra tummen och pekfingret att förhindra slingan från nysta upp. Passera i slutet av linjen uppåt genom öglan, runt baksidan av linjen och tillbaka ner genom öglan för att bilda en knut. Dra linjen på båda sidor att dra åt knuten.

•SLIP montering ringar av två 8-tums diameter klädstreck block över varje ankare krok. Låt blocken hänga nedåt.

•För den långa änden av klädstreck upp runt första blocket så att det vilar i spåret. Gå till andra remskiva medan du håller linjen. Tråd klädstreck över andra blocket och i spåret. Gå tillbaka till linje tightener medan du håller i slutet av raden.

•För i slutet av raden genom hålet framför raden tightener. Håll tightener i vänster hand och spänning linjen genom att dra fast genom tightener med din högra hand tills hela klädstreck är spända. Trimma bort eventuella överskott linje; de fjäderbelastade pawls i tightener kommer grepp linjen och att det glider tillbaka ut.

•Hook övre linje genom öppningen på remskiva slutet av en långsträckt S-formad klädstreck avdelare, så att trissa spåret vilar ovanpå den övre raden. Loop den nedre linjen genom luckan i det övre ansiktet på den nedre delen av avdelaren att stödja den nedre raden. Detta innebär att den nedre linjen hängande under tyngden av våt tvätt.

•Fäst den två eller tre mer linje separatorer, på längden på klädstreck. Space alla separatorer med jämn mellanrum längs med klädstreck.

Tips & varningar

  • Lägg till mer klädstreck delare om tre eller fyra är inte tillräckliga för att förhindra en längre klädstreck från hängande under lasten.
  • Var noga med alla bilagor och kopplingspunkter är snäva och säkert.
  • Vara noga med att inte överbelasta din remskiva klädstreck.
  • Kolla bifogade filer, och anslutning pekar ofta, för att säkerställa att de fortfarande tajt och säkert.