Hur man installerar en Post & järnväg Vinyl staket

Det svåraste steget i installera en vinyl staket är inställningen inlägg--efter att resten är lätt. Rails kommer glida lätt på plats och ditt stängsel kommer att montera på nolltid. Det finns ingen anledning att spendera extra pengar på professionell installation när du kan enkelt installera staketet själv. Om du kan gräva hål och utföra måttlig lyft, kan du ange vinyl inlägg och räcken.

Instruktioner

•Dig ett hål där du vill ditt staket att börja. Hålet bör vara cirka tio inches i diameter och två till tre fot djupt (beroende på din stil av staket). Placera ditt inlägg i hålet: ungefär en tredjedel av ditt inlägg ska vara under jord.

•Tryck på en nivå mot varje sida av ditt inlägg att se till att det står rakt upp, och sedan sparka lite smuts i hålet för att hålla den på plats. Häll en 60 pund påse av quick-inställningen betong i en skottkärra. Tillsätt vatten och blanda betongen med en spade tills den är i en jämn, lera-liknande konsistens. Häll betong i hålet och runt inlägget. Låta betongen torka och toppa hålet med smuts.

•Ta en del av din vinyl staket och glida rälsen i avsnittet in i inlägget. Arbete i botten järnväg i första, då bilden i den övre skenan.

Vissa stilar av stängslet kommer att kräva parentes att fästa staketet till inlägget (i stället för glidande staketet i inlägget). Om ditt staket kräver parentes, skruva två hakparenteserna (övre fästet och vevlager) i inlägget först. Mät avståndet mellan övre och nedre rälsen av ditt staket att bestämma behövs avståndet mellan din parentes. Skjut in rälsen i parentes och skruva staket på plats.

•Med avsnittet bifogas ditt första inlägg, bör du kunna avgöra där du ska gräva din nästa hål. Gräva ett hål i slutet av avsnittet och upprepa steg en genom tre för att fortsätta installera ditt staket.

Tips & varningar

  • De flesta vinyl staket säljs med installationsinstruktioner. Se specifika instruktioner för ditt staket att bestämma den bästa metoden för installation.
  • Måttlig lyft och fysiskt arbete är inblandad. Försök inte installera staket själv om du inte är i god fysisk kondition.