Hur man installerar en ny dusch-gardinstång & duschdraperi?

Hur man installerar en ny dusch-gardinstång & duschdraperi?

Installera en ny dusch-gardinstång och duschdraperi kan hjälpa omvandla ett badrum med ett helt nytt utseende utan en större renovering bekostnad. Här låg budget makeover kan du ändra säsongsvis eller när behov uppstår. Du behöver inte några verktyg för att slutföra detta projekt, helt enkelt köpa nödvändiga objekt.

Instruktioner

•Håll spänning staven överst i duschen och börja vrida stången tills slutar träffa väggen. Spänning spön är fjäderbelastade så du kommer att behöva vrida tills du har en tät och säker passform.

•Lägg till duschdraperiet krokar till spänning staven. Antal krokar beror på duschdraperiet. Det är lättare att lägga till krokarna efter staven är på plats, så att de inte faller under installationen.

•Häng duschdraperi på krokar. Väl gå på plats, duschdraperi med längden på Duschväggar att försäkra vatten inte undgår.

Tips & varningar

  • Spänning stavar finns i olika längder och färger. En typisk dusch rod är fem fot lång. Välj en längd på minst två inches längre än längden på området dusch, för att säkra en fast passform. Var noga med att mäta längden på badkaret väggen innan du köper en stav.
  • Mest dekorativa duschdraperier inkluderar inte en vattenavvisande liner. En skyddande duschdraperi liner kan behövas för att lägga till ett ytterligare vatten hinder, och kan köpas på din lokala homeware butik.
  • Akta dig för att placera tunga handdukar eller kläder på spänningen spö, eftersom detta kan orsaka staven att lossna. Om detta händer, vrida spänning staven hårdare på plats.