Hur man installerar en mosaik Backsplash

Installera en mosaik backsplash för att göra en fantastisk övergång i ditt kök. En mosaik backsplash är en grupp av kakel eller bitar av glas som har ordnats i ett mönster eller design som du väljer. Dekorativ karaktär, är dess officiella syfte att skydda väggarna i ditt kök.

Instruktioner

Hur man installerar en mosaik Backsplash

•Utforma ditt mönster. Det finns inga regler om vilken typ av mönster du ska designa endast att det bör vara något du kommer att njuta av tittar på ganska länge. Det är bra att rita mönstret på något som är skära till storlek eller åtminstone snittet att skala så att du kan ha en realistisk uppfattning om hur slutprodukten ser ut när du har installerat en mosaik backsplash.

•Gather dina verktyg. Det är alltid en bra idé att ha alla dina verktyg och material samlas in och redo att gå innan du installerar en mosaik backsplash. Detta gör att du slipper slösa tid på att söka för verktyg en gång projektet statistik och förhindrar improviserad går att köpa eller låna verktyg när projektet har startats.

•Arrange brickor på ditt mönster. Detta är ett viktigt steg som många människor lämnar ut. Detta ger dig möjlighet att se brickorna i åtgärder och göra justeringar innan du installerar faktiskt en mosaik backsplash.

•Sätt kakel till din vägg med thinset (kakel bindemedel) och låt torka över natten. Du kommer att ge minst 24 timmar så att du kan vara ganska säker på att kakel och kommer inte lätt rubbas under nästa steg.

•Spread injekteringsbruk över kakel, låt som för cirka 15 minuter, och ta sedan bort injekteringsbruk från plattor med en fuktig svamp. När fogarna har tagits bort kommer du vill rensa brickor med en torr handduk att ta fram skönheten i din skapelse.

•Den sista steget när du installerar en mosaik backsplash är städa upp av dina verktyg. Gör detta en del av processen varje gång du börjar ett projekt försäkrar att dina verktyg kommer alltid tillbaka till rätt ställe så att du kan hitta dem när du behöver dem..

Tips & varningar

  • Använd handskar och skyddande eye ware när du installerar en mosaik backsplash att undvika skador.