Hur man installerar en magnetisk dörr eller fönster säkerhet larm

Magnetiska trygghetslarm avskräcka inkräktare genom att låta ut ett högt ljud om en dörr eller ett fönster öppnas när larmet är beväpnad. Detta kan ge några sinnesfrid om du är hemma ensam, och kan vara en viktig del av ett mer komplett hem trygghetssystemet. Dessa larm ingår normalt endast två delar: avtryckaren och larm. Vissa har enkla beväpnade-obeväpnade inställningar, medan andra ger dig möjlighet att använda sensorn som en dörr chime samt ett larm. De kommer vanligtvis med dubbelhäftande tejp för snabb och enkel installation.

Instruktioner

•Håll två bitar av säkerhet larm till dörren eller fönstret där du planerar att installera den. Två stycken måste finnas inom 5 mm eller 1/5-tums av varandra för att fungera korrekt och skall aldrig placeras i direkt solljus. När du vet där du vill ha bitarna att säkras, göra en markering på dörren eller fönstret och på utformningen som anger placering. Den större delen av larmet fäster vid dörren eller fönstret, medan den mindre bit fäster på dörren eller fönstret ramen.

•Ta bort höljet eller trim från runt dörren eller fönstret försiktigt om ett utklipp är skyldiga att passa två bitar av larmet noga. Placera larmet på trim, dra runt den och skär trim i spårade linje. För visuell överklagande, sand området tills cutout ser slät och jämn. Placera larmet i utklipp att kontrollera passformen innan du sätter tillbaka din trim.

• Rengör området helt där två stycken som ska installeras; använda alkohol helt ta bort någon film som kan hindra lastrummet på bandet.

•Ta bort papperet uppbackning från den större hälften av larmet och koppla den till dörren i området du markerade. (Vissa modeller du kan behöva använda tejpen separat på larmet och dörren eller fönstret.) Tryck fast nedtryckt ett par sekunder.

•Sätt magnetiska sensorn till ramen, med bandet, efter indikatorer att avgöra toppen och botten. Modeller har ofta små svarta pilar som visar vilken ände ska vara vänd uppåt.

•Öppna batteriet fack och infoga dina batterier. Det bör finnas en switch på botten eller sida för "på" och "off". Slå larm och testa ditt säkerhetssystem.

Tips & varningar

  • En magnetisk larm har en elektrisk krets som går mellan de två komponenterna av alarmet; kretsen är bruten när en dörr eller fönster öppnas, som utlöser larmet. För larmet ska fungera, alltid använda typ av batterier som tillverkaren rekommenderar för enheten och funktionskontroll av larmet var en till två månader.
  • Magnet trygghetslarm kan inte installeras nära något som genererar ett magnetfält, till exempel en mikrovågsugn.
  • Magnetiska larm utlöses när en väpnad dörr eller fönster öppnas. Det utlöser inte om dörren eller fönstret är trasig. Du bör inte lita helt på denna typ av säkerhet, som någon kan bryta ditt fönster om du vill crawla i utan larm utlösts.