Hur man installerar en luftkonditioneringen avlopp

När en professionell VVS-installatör installerar luftkonditionering, måste han installera en DROPP linje eller ett avlopp innan installationen uppfyller byggnormer. Du bör vidta samma åtgärder för att dränera vatten från din fönster luftkonditionering. Varje fönster air conditioner har ett avlopp pip så att du kan installera en dräneringsslangen. Om du inte installerar dräneringsslangen, vattnet rinner oftast från luftkonditioneringen och i fönsterbrädan eller det flödar på marken bredvid din foundation. En snabb slang installation kommer att förhindra skador från din fönster luftkonditionering.

Instruktioner

•Inspect i avloppet pip på din luftkonditionering att avgöra vilken typ det har. De flesta pipar är hullingförsedda plast som kräver att du glida på slangen och säkra den med en klämma som band. Vissa har en slang koppling som tillåter dig att gänga slangen på pipen.

•Kapa kopplingen stänga i slutet av en trädgårdsslang med ett rakblad om din fönster luftkonditionering har en taggtråd pip. Skjut bandet klämman på slangen och dra slangen på taggtråd pipen. Placera bandet klämman över pipen och dra åt den med en flat skruvmejsel. Om den har ett koppel, hoppa över detta steg och flytta till nästa steg.

•Sätt kopplingen på slangen på koppel på luftkonditioneringen. Se till att du dra åt apparatanslutningsdon lika hårt som du kan för hand för att undvika läckage.

•Unroll slangen och ståndpunkt i andra änden från huset. Detta kommer att säkerställa vattnet som rinner ut inte rinna in din foundation eller sill.