Hur man installerar en landskapsarkitektur Block vägg

Hur man installerar en landskapsarkitektur Block vägg

Du kan behöva en landskapsarkitektur block vägg att blockera regn avrinning, eller du kanske bara vill lägga till en dekorativ avdelare i ditt landskap. Stödmur varar längre och är mer effektivt med lämpliga sidfoten på plats. Medan cement behövs för sidfoten, skulle många olika typer av block eller tegel kunna användas för väggen. Dekorativ tegel finns i flera färger och block finns i flera former och färger. Aska block kan också vara målade, eller du kan lägga till stuckaturen i den.

Instruktioner

•Dig en 4-tums djupa dike för det stödmur sidfot. Göra diket så bred som du behöver det för stödmur, lägga 2 inches på varje sida. Packa i botten med en hacka, fötterna eller en komprimator, om du har en tillgänglig. Nivå längst ned i diket, med hjälp av raken och spade. Låg en 2-av-4-tums ombord på botten av diket, sedan låg nivån på bordet. Nivå diket baserat efter behov, på den nivån avläsningar.

 rad ytterkanterna av diket med 2-av-4-tums brädor att skapa ett formulär för cement. Blanda cement i skottkärran, enligt anvisningar på varumärket cement du köper. Fylla diket med 4 inches av cement och nivå cement, med hjälp av en bit av 2-av-4-tums ombord. Låt torka enligt anvisningarna på cement cement.

•Mix nog cement att arbeta den nedersta raden av stödmur. Om du gör detta för första gången, och en långsam arbetare, börja med en påse cement i taget, tills du reda på din hastighet. Du vill inte cementen torka ut innan du kan använda den. Om du använder tegel i stället för aska block, kanske du också vill blanda en påse i taget, eftersom det kommer att ta längre tid att använda cement än om du använder större block.

•Spread en 1-tums tjocka lager av cement på sidfoten. Låg det första blocket på plats på cement. Placera nivån på cement block. Knacka på blocket med gummiklubba till nivå blocket. Sprida en 1-tums tjocka lager av cement på slutet av blocket. Placera nästa block på plats. Utnyttja det cement på första blocket, med en gummiklubba. Upprepa processen för att avsluta den första kursen i block.

•Kapa det första blocket för nästa kurs i hälften, med diamant såg. Spred sig en tum av cement på toppen av den första kursen. Passa det halvt kvarteret i början av den andra kursen. Peka på den nivån, med en gummiklubba. Fortsätta arbeta den andra kursen med hela block, tills kursen är klar.

• Starta den tredje kursen med en full block. Arbeta jagar till höjden du vill stödmur, omväxlande startgroparna med ett halvt kvarter och en full block. Återfyllning mot väggen med jord, om det finns ett blanksteg mellan väggen och marken på sidfoten. Avsluta i väggen med dekorativa omslaget av val, eller lämna väggen kala.