Hur man installerar en konkret Stepping Stone väg

Hur man installerar en konkret Stepping Stone väg

Språngbrädor kan styra trafiken runt ditt hem eller trädgård, och undvika slitage på din gräsmatta. Lyckligtvis, installera ett konkret stepping stone pathway är inte svårt och kommer att förbättra utseendet på din fastighet. Även form, färg och storlek på dina brickor är viktigt, besluta om du stenarna för att köra i linje, vara vacklade och slumpmässig eller läggas i par innan du börjar.

Instruktioner

•Ställ in din kliva stenar ut på gräset att bilda pathway mönstret du vill. Hålla 6-12 inches utrymme mellan stenarna så att gräset växer, men hålla stenarna tillräckligt nära för bekväma gångavstånd. Lämna stenarna på plats för en vecka till gula gräset nedanför.

•Flytta stenarna på sidan att exponera gulnade gräset. Gräva ner i området missfärgade 6 inches djupt. Häll 2 inches av grus i varje hål.

•Measure språngbrädor längd och bredd. Lägga till 4 inches i båda mätningarna. Skär en bit av landskapsarkitektur tyg till denna storlek för varje språngbräda. Centrerar varje bit tyg över ett hål och trycker på tyget nedåt att täcka lagret grus och köra upp sidorna.

•Pour sand över tyget 2 inches djupt om dina stenar har en 2-tums höjd och 3 inches djupt om dina stenar är endast 1-tums tjock. Jämna sanden platt för hand eller med en spade.

•Tappa varje stepping stone i ett hål över sanden med landskapsarkitektur tyget kör upp sidorna. Justera stenarna som behövs så att de passar snuggly över sanden. Stå på varje sten att trycka dem nedåt.

Tips & varningar

  • Vinglar språngbrädor kan fixas genom att lägga till mer sand runt dem och imma sanden med vatten för att lösa dem.