Hur man installerar en Jacuzzi

Begreppet Jacuzzi har blivit synonymt med bubbelpooler som kan installeras i ett hem eller utanför som ett spa. Med strategiskt placerade vattenpumpar, Jacuzzi erbjuder avkoppling, får användas för hydroterapi, eller hjälper till med lugnande ömma muskler. Idag gör närvaron av en jacuzzibadkar inne rum för en säljbar handelsvara av praktiskt taget alla exklusiva hotellet, medan hem som är inbyggd i baljor tenderar att hämta högre försäljningspriser. Om du är redo att lägga till Jacuzzi hemma, är här avsedda att hjälpa dig att lära dig hur man installerar en Jacuzzi utanför med lite problem.

Instruktioner

•Välj ut platsen för din Jacuzzi. Förutsatt att du kommer att placera den utanför, se till att det inte är placerat under kraftledningar, bredvid ditt hem stiftelse, eller i ett hörn att barer tillgång till de tekniska komponenterna sitter under badkaret. Se till att du har direkt tillgång till ett eluttag eftersom användning av förlängningssladdar är förbjuden enligt tillverkarens garanti och kommer att ogiltigförklara det.

•Level marken, ta bort skräp eller stenar och blanda betongen enligt anvisningarna. Häll en betongplatta grund som är cirka 5 till 7 inches tjock och stor nog att rymma omkretsen av jacuzzin. Konsultera din Jacuzzi instruktionsbok för faktiska omkrets mått.

•Decide på ledningarna. Även om din Jacuzzi är utrustad med en kontakt, fler och fler Entreprenörer starkt uppmanar konsumenten att hardwire bubbelpooler och ansluta en brytare till objektet. Detta är vettigt eftersom det tillåter dig att stänga av strömmen till bara badkaret om service är nödvändig, men om du väljer att gå vidare och hardwire badkaret, använda koppartråd endast att bo i takt med tillverkarens rekommendationer och inte upphäva garantin. Företaget har en dedikerad kopplingsschema för användning av konsumenter ställer in sina anslutningar. Ledningarna kan fyllas i innan du ens ta hem jacuzzin.

•Consider din dränering. Även sällsynta, bör en läcka uppstå, är det viktigt att vattnet från jacuzzin rinner bort från ditt hem eller några områden som kan orsaka vattenskador på din fastighet. Eftersom vatten söker upp den lägsta nivån för pooling, förbereda för ett eventuellt genom att installera några avloppsrör som leder bort från hemmet mot gården eller annat område där vattnet inte kommer att orsaka skador.

•Bring hem badkaret och centrera den på gjuten betongplatta. Koppla in den till el och koppla från rutan som du fast i ditt hem kretsar tidigare under steg 3.

•Construct steg som tillåter åtkomst till badkaret eller köpa några som är redan prefabricerade. Bifoga dem till jacuzzin på ett sådant sätt att de är stationära och inte kan flyttas eller tippas av misstag.

•Ställ upp Jacuzzi omslaget och installera skruvarna som håller slots som täcker aglets tråden. Detta steg förbises ofta i spänningen men därigenom du skjuter upp en av de viktigaste stegen till att hålla ditt badkar ren och skyddad från miljön.

•Installera filtret i sidan av ditt badkar enligt tillverkarens anvisningar och användning trädgårdsslangen att fylla badkaret med vatten. Lägga till någon vatten tillsatser rekommenderade i installationsguiden.

Tips & varningar

  • Det är möjligt att installera din Jacuzzi på ett däck, men innan du gör så har det checkats ut av en arkitekt att se till att strukturen inte kommer att kollapsa. Kom ihåg att en fyllda badkar kan väga mellan 2.200 och 5000 kg.
  • Om inte du är grundligt väl bevandrade i elektriska ledningar, slå inte på någonting förrän du haft en chans att ringa en licensierad elektriker för att komma ut och åtminstone kontrollera dina händers verk.