Hur man installerar en Honeywell 8000 modell #TH8110

Hur man installerar en Honeywell 8000 modell #TH8110

I över 100 år, har Honeywell utvecklat och producerar klimat kontrollsystem. Idag tillverkar de även utstå komponenter, säkerhetssystem och hälso-och teknik. Bland Honeywells produkter för hemmet är deras linje av programmerbara termostater som hjälper dig att spara energi genom att stänga av din ugn eller luftkonditioneringen på bestämda tider. Honeywell 8000-serien erbjuder tre termostater med pekskärm programmering. Korrekt installerad, gör modellnummer TH8110 att du kan styra ett värmesystem och en kylsystemet i ditt hem.

Instruktioner

•Vrid av strömmen till din termostat på brytaren. Ta bort din gamla termostat genom att ta av frontplatta och skruva loss väggstativet. Märk varje tråd med en liten bit maskeringstejp enligt deras anslutning på den gamla termostaten. Till exempel R för rött och W för vit. Dra kablarna ut 3 till 4 inches från väggen innan du kopplar bort dem från den gamla termostaten. Böj dem ner så att de inte faller in i hålet i väggen.

•Ta bort tryckluftsslangen väggfästet från baksidan av din Honeywell termostat. Foder trådarna genom hålet i väggplattan och placera plattan på väggen så det är nivå. Mark där skruvarna kommer att gå med en blyertspenna. Ta bort väggplattan, försiktigt så att inte kablarna falla in i hålet i väggen.

•Ø ett hål vid varje din blyertsmarkeringarna. Feed trådarna tillbaka genom frontplatta. Infoga en molly ankare i varje hål och sedan använda skruvmejsel för att infoga en skruv i varje molly ankare att montera väggplattan.

• Anslut kablarna enligt dina etiketter. Till exempel etiketten för R kabeln ansluts till terminalen på baksidan av termostaten med bokstaven R bredvid den och W kabeln ansluts till terminalen med W bredvid den. För att bifoga en tråd till en terminal, skruva loss den terminal en eller två varv med platt huvud skruvmejsel, vira tråden runt basen av terminalen och dra sedan åt terminalen för att säkra kabeln på plats.

•Sätt in tre AA-batterier på baksidan av din termostat. Ta bort fliken röda på den vänstra sidan av termostaten. Trådarna tillbaka i väggen som du skjuter termostaten på plats på väggen montera och fäst den på plats. Aktivera din circuit breaker igen. Programmera din termostat med tid, datum och din uppvärmning och kylning inställningar.

Tips & varningar

  • Kablar i ditt system kommer att variera beroende på om du har både en värme och kylsystem i ditt hem och om du har en 24-volts gemensam anslutning. Om du har några tvivel om hur du ansluter kablarna, kontakta en elektriker för råd.
  • Programmering varierar också beroende på vilket system du använder i ditt hem.
  • Alltid vara säker på att strömmen är avstängd innan du påbörjar ett elektriska projekt.