Hur man installerar en hem trappvinkel järnväg

Hur man installerar en hem trappvinkel järnväg

Stair räcken lägga skönhet och säkerhet till hem. De är lätta att matcha till hemmets interiören har i många olika stilar och färger. Eftersom stair räcken är en del av trappa församlingen, är trappa säkerhet en huvudfråga. Trappvinkel järnväg installation styrs av lokala byggnormer för säkerhetsföreskrifter följs noga. Som alltid när man behandlar någon aspekt av hemmabyggen, kontrollera med lokala byggnad inspektörens office när det gäller hem trappa förordningar.

Instruktioner

•Measure lokalt krävs trappvinkel järnväg höjden med en 4-fots. Ange på slutet, mot väggen och mot näsan (kanten) på det andra steget (slitbanan) i trappan. Markera på jämnt på toppen av det andra steget (slitbanan).

•Measure höjd från först markera på nivån (vanligtvis 32-34 inches) och markera den på nivån också. (Du har nu två märken på nivån, toppen av varumärket andra steg, och det andra varumärket 32 eller 34 inches för räcke höjden.)

•Subtract tjockleken på räcket själv och höjden på väggen fästet till som räcket ska fästas. Mäta räcket diagonalt (45 grader), eftersom det är monterat parallellt med trappan. Mäta höjden på monteringskonsolen från monteringshål botten av fästet till halsen av fästet. Lägga till dessa två, (vanligtvis runt 6 tum). Subtrahera de 6 inches från det 32 eller 34 inches att få höjd markeras på väggen.

•Håll nivån plommon mot väggen och markera väggen på höjden från steg 3 (26 eller 28 tum minus 32 eller 36 minus 6 lika med 26 eller 28). Markera upp eller andra ände, räcket på samma sätt (inget behov att mäta igen). Markera väggen vid toppen av trappan till linje den längst ner i trappan.

•Mark väggen med en krita linje, med hjälp av två märken på väggen från steg 4. Använd en regeldetektor för att hitta reglarna som du kommer att montera konsolerna. Montera vevlagret med botten hålet på raden chalked.

•Ø en pilot hål för första skruven med en liten borr i mitten ligger stud. Sätt in skruven i botten hålet först, sedan upp. Montera övre fästet på samma sätt.

•Mark längden på räcket att matcha trappan trim som är fastspikad i väggen. (Detta är styrelsens trappa kjol och trim/räcket sitter på slitbanor.) Mäta börjar vid 45 graders gemensamt på översta steget/slitbanan. Markera den andra änden på nedersta trappsteget på samma sätt (där trappan trimma ändarna).

•Kapa ändarna av markerade räcket i 45 graders vinkel. Swap cut-off ändarna för att skapa sneda returnerar för varje ände. Limma och spika sneda returen till vardera änden av skenan. Montera räcket i fästena med kragar och skruvar.

Tips & varningar

  • Rekrytera en erfaren hjälp för det här jobbet.
  • Detta jobb kan vara svårt för att få exakt rätt.