Hur man installerar en Gravity avlopp från en Sump hål

En sump pump används att evakuera vatten från källare eller stiftelser när det ackumuleras från läckage eller regn. Enheten pumpar och avleder vatten från ett hus till en plats från grunden. För att dränera bort vattnet från ditt hus, bör du installera en gravity avlopp.

Instruktioner

Installera en Sump Pump

•Använd en jackhammer att skära i din källare golvet och ta ut 1½ fot i betong från runt perimetern. Skyffla ett dike åtta inches djupt och 12 inches bred där du bort betongen.

•Dig en grop för sump pumpen med jackhammer. Klipp ut en cirkel av betong i slutet av diket och använda spaden för att gräva en grop för pumpen. Gräva djupt nog så toppen av pumpen är nivå med golvet när du placerar den i gropen. Kontrollera att du har en GFCI utlopp i närheten för att driva pumpen. Drag bort betongen och smuts i en skottkärra.

•Tappa en grop liner i gropen. Anslut en utloppsröret för pumpen till porten i gropen liner med en 1½ i. PVC-hane adapter. Skruva fast den på plats med en skiftnyckel.

•Sätt en riser i röret att höja den till toppen av gropen. Slather PVC cement på ståndaren och infoga det i den manliga adaptern för att skydda det på plats.

•Lägre sump pump i gropen liner. Bifoga den elektrisk sladden för pumpen till ståndaren du just installerat med hjälp av elektrisk tejp. Placera en backventil på ståndaren med gummi kopplingar och slang klämmor; dra åt slangklämmor med en skruvmejsel.

•Installera ett annat riser ovanför checken valve och Anslut den till ansvarsfrihet röret som kommer att tömma ur ditt hus. Gälla PVC cement för anslutningen och placera pumpen locket över ståndaren.

Installera Gravity avlopp

•Dig ett dike med en spade utanför grunden för huset intill sumpen pumpen ner till sidfoten på stiftelsen.

•Angle dike med hacka och spade så det sluttar en tum för varje tio fötter längs din foundation vägg och bort från ditt hus. Avsluta diket i ett område där vattnet kan rinna utan att skada några omgivande strukturer eller på en grannes egendom. Låg polyeten marken presenningen i botten av diket. Installera stuprör från pumpen som går på utsidan av ditt hus. Borra ett hål från utanför huset genom stiftelsen väggen, intill pumpen med en borrmaskin och 2-tums bit.

•Installera ett 90-graders vinkel rör till stuprör kommer genom väggen från sump pump. Fäst det med ett lager av PVC cement. Koppla en annan 90-graders vinkel rör med PVC cement, styra det från grunden. Skär en sex fot långa röret avsnitt med en bågfil och koppla den till armbågen röret med PVC cement. Placera längder förborrade PVC rör över polyetylen marken lakan. Skär delar av rörledningar att passa längden på din dike med en bågfil.

•Seal lederna i röret med PVC cement. Låt cementen torr. Häll grus ovanpå PVC röret så det är 6 inches från toppen av diket. Placera ytterligare ett lager av polyeten marken presenningen över grus. Skyffla matjord över grus.