Hur man installerar en GE Igniter

Hur man installerar en GE Igniter

GE ugnar har i allmänhet en cylindrisk igniter som är lätt tillgängliga från GE eller en allmän ugn delar tillverkare. Tändaren själv levererar en låga som gas i botten av ugnen. Om gas baren inte ljus, är det allmänt fel av tändaren. Varje igniter har ett stål som omfattar att ger skydd, samt två sladdar fäst vid ena änden som ansluter till över antingen av en stickkontakt eller två keramiska wire nötter.

Instruktioner

•Vrid gas och makt leverans av att GE ugnen. Öppna ugnsluckan. Lyft upp ugnen däckar panelen, dra ut det ur ugnen och Lägg den åt sidan.

•Skruva ur de muttrarna som håller baren gas täcka på plats med hjälp av en skruvmejsel, lyfta ut luckan och Lägg den åt sidan (vissa modeller har vingmuttrarna säkra gas bar locket på plats).

•Dra små plast plugg på slutet av tändarens två kablar från sin sockel eller skruva loss och ta bort två keramiska wire nötter fästa trådarna från igniter till ugnen. Lossa och ta bort de två skruvarna som håller tändaren till basen på ugnen, med en skruvmejsel. Ta bort och kassera tändaren.

•Placera nya tändaren i botten av ugnen och fäst den på plats med de två skruvarna. Tryck plastpluggen på slutet av det igniteren binder i uttaget. Alternativt håller en tråd slut från igniter ände tråd från ugnen och skruva på en keramisk wire nut (gör samma sak med den andra uppsättningen kablar).

•Byt ut gas barens omslag, skärpning dess skruvarna på plats med skruvmejsel. Sänk ugnen däckar panelen på plats och stäng ugnsluckan. Slå på ugnen GE gas och strömförsörjning.

Tips & varningar

  • Om tändaren installeras med keramiska wire nötter, kommer nötter generellt kommer med nya tändaren.
  • Vid inte igniter själv under installationen. Håll den genom dess ledningar eller stålomslag.