Hur man installerar en fuktspärr Under en husbil

Hur man installerar en fuktspärr Under en husbil

Fuktspärr hjälper isolera en husbil genom att skapa en dead - luftar utrymme mellan undergolvet och barriären. Det hindrar fukt infiltrationen i undergolvet rymden, skydda isolering och trä inramning från vattenskador. Vanligtvis görs från asfalt-impregnerad träfiberskiva, asfalt-impregnerade glasfiber tyg eller tunga tar papper, förhindrar den också djur och insekter från att komma in hem från botten. Fukten barriär material finns på en husbil leverans butik och kan installeras av en gör-det-självare.

Instruktioner

•Fit fuktspärr till botten av hemmet. Börja i ett hörn och Lägg en barriär mot golvet utformningen.

•Fäst barriären till utformningen. Placera en bricka på en självgängande skruv och köra skruven genom barriären och i golvet reglar med drill motor och skruvmejsel spetsen. Placera en skruv om varje 4 till 6 inches längs kanten av barriär.

•Trimma kanten av barriären om det inte faller i mitten av golvet reglar. Skär barriären med en rakkniv kniv ner i mitten av golvet reglar närmast kanten av barriären. Skruva den skurna kanten till reglar.

•Butt nästa pjäs av barriären till kanten av det första exemplaret. Skruva fast den andra halvan helt. Trimma kanterna som behövs. Upprepa processen tills hela botten av hemmet är förseglad.

Tips & varningar

  • Lägga till ett skikt av plast på marken under hem för ytterligare fukt kontroll. Använd svart, inte klar, plast minst 6 mils tjocka att förhindra att vattenånga från jorden från att höja luftfuktigheten under hem. Detta kan dramatiskt öka effektiviteten av fukt spärrskikt.