Hur man installerar en CH2150 Cutler-hammare brytare

Hur man installerar en CH2150 Cutler-hammare brytare

Cutler-hammare är varumärket av en tillverkare av elektriska brytare. En CH2150 är en 150-amp, 240-volts brytare som förser stora apparater eller effekt för subpanels. Denna typ av brytare är bäst installeras av en professionell elektriker på grund av mängden ström som går genom tillhörande kretsen; Om du inte alls vet hur att helt koppla bort strömmen till panelen breaker, rådfråga en professionell innan, som förfarandet är enkel men risken kan vara stor. Installationsprocessen liknar installera standard hushåll kretsar.

Instruktioner

•Locate viktigaste makt leverans till panelen brytare och stänga av. Leta efter en separata, mindre panel med en koppla strömbrytare på sin sida; dra den här växeln "down" position och test lampor i hela strukturen för att se till att det har kopplats. När mätaren. användning ratten bör vara stilla, om inte, kontakta driver företaget för en koppla.

•Öppna rutan brytare och använda en skruvmejsel för att ta bort skruvarna från hörnen av panelen tillgång; lyft locket på lådan. Bänd flikarna metall som täcker två på varandra följande vikar bort med skruvmejsel. Leta upp trådarna från din 240-volts krets där de har dragits in på baksidan av rutan breaker. De är förmodligen bara lös kablarna; om inte, kommer de att största trådarna du kan se.

•Ta bort utanför isoleringen genom att dra den tillbaka några inches (om inte har redan) med en mattkniv. Band var och en av de tre kablarna 1 tum från sitt slut med wire strippor. Foder grön jordledaren över till marken block, som vanligtvis är i ena hörnet av rutan. Leta efter en rad med gröna ledningar; foder tråd i ett tomt hål och dra åt skruven närmast att låsa den på plats.

•Fit svart och vitt ledningar i de två kontakterna på främre delen av brytaren och dra åt skruvarna. Passa till brytaren på vertikala stången i rutan, ungefär på samma sätt som de andra brytare monteras, inuti slutet först, och tryck sedan ner på utsidan slutet att knäppa den på plats.

•Sätt tillbaka locket tillbaka på rutan brytare och installera om skruvarna. Återställa makten och testa kretsen. Om det uppstår problem, slå av strömmen, kontrollera alla anslutningar och testa det igen. Om problemet kvarstår, Stäng av den nya brytaren och rådfråga en professionell.

Tips & varningar

  • Se till att strömmen är avstängd innan du tar bort omslaget till rutan för att minska risken för elektrisk stöt.