Hur man installerar en Cap singel

Hur man installerar en Cap singel

Cap bältros är utformat med en topp i mitten åsen av gaveln tak. De är den sista delen av taket för att gå på, med rader av bältros på vardera sidan installerat inom en tum eller två av toppen. Eftersom du kommer att behöva arbeta längs toppen när du installerar tak bältros, säkerhet är en viktig faktor, så planera ditt projekt när du har gott om tid. Detta kommer att hålla dig från att rusa, vilket kan leda till onödiga misstag eller skador.

Instruktioner

•Climb på taket och sitta med ett knä på vardera sidan av taket toppen, inför slutet av gaveln och inom räckhåll för det. Passa den första cap shingle, med platta kanten i linje med kanten på gaveln. Överlappa nedre kant på varje sida på den installerade bältros med ca 1 tum för att kasta vatten.

•Nail genom bakre hörnen av singel med 1 1/2-tums takläggning naglar med gummi brickor. Nagellack från slutet av gaveln. Köra naglar med en 20-ounce hammare för bästa resultat. Använda två naglar i den baksida halvan av singel på varje sida av taket. Överlappa nästa singel på först, om halvvägs över och som täcker den spikade hälften av den första gemensamma jordbrukspolitiken klapperstensstranden. Spika denna singel på plats som du gjorde först.

•Fortsätt att lägga till bältros, arbetar mot mitten av taket. Stoppa en tum eller två kort i mitten och flytta till motsatta gaveln från där du startade. Installera cap bältros längs åsen, start från denna motsatta gaveln. Överlappning och spik varje singel i placera, arbetar mot mitten till en plats mitt emot och lika till sista singel på andra sidan.

•Fit en singel över ändarna på två rader av bältros möte på center. Spika genom var och en av de fyra hörnen av singel att fästa den. Enhet spikarna i fast tills huvudet är spola till hindra den lyfta upp, eftersom denna singel är den "keystone" åsen, som omfattar båda raderna öppna ändar.