Hur man installerar en bärbar Pool Pump & Filter

Hur man installerar en bärbar Pool Pump & Filter

Portabla pooler kan du njuta av nöjet att äga en pool utan alla hassle och bekostnad av gräva upp din trädgård. Om du flyttar, är poolen lätt att ta ner och flytta till ditt nya hem. De flesta portabla pooler använder en kombination pump och filter som ansluter till poolen via flexibla slangar och använder ett hushåll standardkontakt för makt. Om du vill installera en bärbar pool pump och filter, du behöver några grundläggande verktyg och om en halv dag att slutföra aktiviteten.

Instruktioner

•Montera bärbara poolen enligt tillverkarens instruktioner.

•Fäst pumpen och filter bostäder till en styrelse eller en bit plywood att förhindra skador från tippa eller falla. Driva träskruvar genom fyra monteringshålen i botten av pumpen till styrelsen eller plywood.

•Placera styrelsen med pumpen fäst på block eller tegel så nära poolen för leverans och återgå slangar att nå hamnarna på sidan av poolen. Använd block eller tegel till lyfta upp pumpen för att förhindra översvämning av pumpen om poolen läcker eller overfills.

•Ta bort kontakten från den lägre porten på sidan av poolen. Sätt in en av de medföljande silar i hamnen, med sil placerad inuti poolen. Skjut matarledningen från pumpen till bröstvårtan av sil, sträcker sig utanför poolen. Skjut linjen hela vägen på bröstvårtan och dra åt slangklämman ordentligt med en skruvmejsel. Anslut den andra änden av matarledningen till leverans eller inlopp sidan av pumpen. Dra åt slangklämman.

•Ta bort kontakten från den övre porten på poolen. Infoga den andra SIL genom porten. Skjut returraden på bröstvårtan och dra åt klämman. Anslut den andra änden till leveransen eller outlet-porten på pumpen och dra åt klämman.

•Fyll poolen med vatten tills vattennivån är en till två inches ovanför den övre porten på poolen. Öppna ventilen luft-release på pool pump. Att alla i luften för att fly den pump och linjer genom ventilen och stäng det när vatten rinner ut ur ventilen.

•Anslut nätkabeln från pumpen till en GFCI skyddade utlopp. Säkra sladden för att förhindra att snubbla eller fastna av kraftledningen använder poolen. Att pumpen för att köra tills vattnet är klart.

Tips & varningar

  • Ren bärbara pool pump och filter regelbundet för att maximera prestanda och förlänga livslängden på pumpen. Använd en timer för att cirkulera pumpen för att bibehålla vattnets klarhet utan att slösa el. Ren poolen regelbundet med skimmer, vakuum och borste för att förhindra igensättning av filter.
  • Låt aldrig barn att simma utan tillsyn. Block av området runt pumpen att förhindra att snubbla eller falla som kunde skada simmare och skada pumpen eller pool. Inte lagra några pool kemikalier nära pumpen; frätande gaser från kemikalierna som kan skada pumpen.