Hur man installerar en Baldwin Deadbolt

Baldwin stolt i sin kvalitet lätt att installera hårdvara, och dess deadbolt är inget undantag. Du lägga till skönhet som säkerhet i ditt hem när du installerar en Baldwin deadbolt. Baldwin tillverkar både en enkel- och en dubbel-cylinder deadbolt. Den enda cylindern har en tur bit på mittenpunkterna dubbel cylindern har hålen på båda sidor. Båda deadbolt stilar har liknande installationsinstruktioner.

Instruktioner

•Measure 40 tummen upp från golvet på dörrens kanten. Centrerar den medföljande mallen över detta märke och tejpa fast den på dörren. Använda ett hålslag för att markera cirklar centers. Ta bort mallen från dörren.

•Använd en 1 5/8-tums tråkig bit för att borra ett hål genom dörrens ansikte. Använda en 1-tums tråkig bit för att borra ett hål genom dörrens kanten. Centrera varje bits tips på center märken när du borra hål.

•För spärren genom dörrens kanten hål. Beskriva den låser pläterar med en mattkniv och markera skruvhålen. Ta bort spärren och ställ det åt sidan. Borra 1/8-tums hål genom skruv hål varumärkena. Mejsla ut trä inuti spårning med ett 1/2-tums stämjärn. Gör området djupt nog för spärren plattan att sitta spola med dörren.

•För spärren in i hålet och använda en Phillips borrspets att förankra det med de medföljande skruvarna. Tillfälligt installera den inre frontplåten. Stäng dörren och förlänga spärren några gånger så att det markerar dörrkarmen. Öppna dörren.

•Använd en 1-tums tråkig bit att borra två hål--ett hål 5/16 inches över spärren märket på SIDOPOST och ett hål 5/16 inches under spärren märket på SIDOPOST. Gör varje hål ca 1 1/4 tum djup. Använda en mejsel till torget ut de två hålen så att rutan spärren passar inuti. Skjut låser boxen i och spår runt framsidan med en mattkniv. Markera skruvhålen platser.

•Chisel ut trä i området spåras tills rutan strike förstärka strejken och frontplåten installera flush med SIDOPOST. Borra 1/8-tums hål genom skruv hål markeringarna. Sätt in rutan strejk i hålet. Låg förstärkning strike plattan över den. Säkra de två bitarna på plats med de medföljande skruvarna. Täcka förstärkande strike plattan med frontplåten och säkra dem med de medföljande skruvarna.

•Öppna dörren och förlänga deadbolt tills den sticker ut så mycket som möjligt. Från dörrens yttre sidan, skjut den runda guiden i hålet. Peka guidens pil upp när du installerar den. Placera kragen över guide och sätta viktiga cylindern genom kragen. Hålla dessa på plats.

•Flytta till dörrens insidan. Om du har en encylindrig deadbolt, låg monteringsplattan över hålet. Placera tur lappa över monteringsplattan och fäst den på plats med de medföljande skruvarna. För en dubbel-cylinder deadbolt, tryck interiör nyckel cylindern i hålet. Täcka cylindern med cylinder locket och sätta i kragen över som. Twist i kragen för att dra åt allt på plats.