Hur man installerar en bakgård uteplats

Hur man installerar en bakgård uteplats

En bakgård uteplats ger dig utomhus utrymme som du kan behandla som ett extra rum till ditt hus. Med detta extra utrymme, kan du erbjuda bekväma sittplatser för dina gäster samt en plats för dig att laga antingen på ett kol eller gas grill. Uteplatsen kan vara i en form som överensstämmer med det tillgängliga utrymmet. De många stilar och färger av uteplatsen asfaltläggare på marknaden kan idag du ytterligare frihet att vara kreativ när du utformar och bygga din bakgård uteplats.

Instruktioner

•Measure hur mycket utrymme du har tillgängligt. Rita ett diagram över uteplatsen du vill bygga på ett rutat papper. När du arbetar med din slutliga dimensioner, Tänk på storleken på uteplatsen asfaltläggare och edgers eller virke samt hur många passa in i en fyrkantig fot. Mindre skär du har att göra, desto lättare uteplatsen är att bygga.

•Multiply längd gånger bredd av projektet för att fastställa dess ytor. Eftersom gemensamma paver storlekar varierar från 6 till 3 inches till 6 av 9 inches, Använd en asfaltläggare miniräknare för att avgöra hur många marksten du behöver för uteplatsen. Att 5 procent extra för trasiga bitar.

•Lay trädgård slangar på marken för att markera där du planerar att bygga altanen. När de är på plats, Använd en spade för att gräva omkretsen av uteplatsen. Ta bort slangarna.

•Dig en nivå område på minst 8 inches djupt där du planerar att bygga altanen. För stora områden, kan du hyra en frontlastare gör att gräva för dig. Om du planerar för marksten vara högre än den marken yta, behöver du inte gräva som djupt.

•Spread 2 inches av grus i uteplats utrymme. Använd en hand tamper motverkat det. Du kan välja att hyra en tallrik komprimator om det är ett större område. Placera en annan 2 inches av grus över först. Kompakt den också.

•Lägg till 2 inches av sand över de 4 inches av grus. Komprimera den. Använd en snickare nivå när du är klar med för att se till att området är nivå. Lägga till eller ta bort sand om nödvändigt att utjämna det.

•Ställ in edgers eller liggande timmer på plats runt ytterkanten på uteplatsen. Använd en cirkelsåg för att skära liggande timmer vid behov. Säkra edgers med insatserna som följer med dem. Använd en hammare för att driva förstärkning bar eller armeringsjärn, genom de förborrade hålen i liggande timmer att hålla dem i läge.

•Placera uteplatsen asfaltläggare på plats inuti omkretsen skapad av kantning materialet. Använd nivå för att säkerställa att ytan är nivå. Lägg till mer sand under marksten, om nödvändigt, att utjämna dem. Tamp marksten i position eller använda plattan komprimator.

•Hållare sand mellan marksten med en push kvast. Fyll alla sprickor mellan marksten.

Tips & varningar

  • För att skära marksten, poäng dem med en mejsel. Knacka lätt på asfaltläggare att bryta av den överskjutande delen.
  • Medan du vill ha ytan vara nivå, måste ett stort område ha tillräcklig lutning till tillåter vatten att rinna av. Tillåta ¼ tum lutning för varje fot på ytan.
  • Om du vill hindra ogräs från att växa mellan marksten, låg en bit landskap tyg över sängen av sand innan du ställer marksten på plats.