Hur man installerar en badkar stam

Om ditt badkar stem läcker, det mer än sannolikt har en sliten ut bricka eller trådar och behöver bytas. Det är inte så svårt som det låter. Du behöver inte speciella verktyg eller färdigheter för att ersätta stammen.

Instruktioner

• Använd din platt spets skruvmejsel för att ta bort plastskyddet tallrik i mitten av kran handtag. Täckplåten kommer ha en varm och kall symbol på den. Skjut platt spets skruvmejsel under kanten av plattan och bända upp. Plattan kommer att lossna.

• Använd din platt spets skruvmejsel för att ta bort skruven i mitten av kranen handtag. När skruven tas bort, dra ut handtaget och handtaget kommer att glida av. Är en metall vapensköld ring bakom handtaget. Vrid ringen moturs för hand och ta bort den. Använd din Phillips skruvmejsel för att avlägsna de skruvarna som håller metall täckplåten. Ta täckplåten.

•Vrid av vattnet. Du kan behöva stänga av på huvudsakligt. Vattenledning ligger ofta på gatan i din trädgård. Det blir ett metall omslag. Använd din tång för att vrida vredet på huvudsakligen moturs så det går.

• Använd din tång att vända exponerade badkaret stem medurs hela vägen. Detta kommer att släppa trycket och allt vatten som är fortfarande i vattenlinjen. Använd din djupa väl socket att hitta lämplig storlek uttag och ratchet för att passa på muttern på baksidan badkar stammen. Vrid spindeln moturs för att ta bort den. Ta stjälken med dig till järnaffären och köpa en ny stam identisk med den som du tog bort.

•Installera nya badkaret hejda använda djupt väl uttaget och dra åt helt. Använd din tång för att vrida skaftet medurs till läge off. Ersätta metall täckplåten, vapensköld ringen, handtaget och plast center täckplåten. Slå på vattnet igen på huvudsakligt. Testa din nya stammen genom att aktivera vattnet i badkaret.

Tips & varningar

  • Ta inte bort stjälken förrän du har stängt av vattnet vid viktigaste. Vattnet kommer att skjuta ut från vattenpipa om du tar stammen ut innan du stänger av vattnet.