Hur man installerar en badkar fälla

Hur man installerar en badkar fälla

Installera en fälla för badkar kräver lite planering. Om du har en på plats förändringen över kan vara ganska enkel, förutsatt att du har tillgång till och verktyg.

Instruktioner

•De gånger fällan är tillgänglig från den baksida väggen i den angränsande rum från badrummet, ibland badkaret väggen är mot en garderob och du kommer att behöva skära ett hål i garderoben väggen för åtkomst, ibland fällan är tillgänglig från källaren. När du har listat ut vart fällan är du kommer att vara redo att ersätta den.

•Att ersätta en fälla som redan finns du vill klippa ut. Skär den horisontella rör som leder till gren avloppet. Detta är rätt efter gå ut av fällan leder in i huvudsakligt.

•Ta bort fällan du kan använda detta som en modell och skär röret att passa in i den nya fällan, eller du kan göra alla dina mått från grunden.

•Sätt röret till trap adapter, genom att limma båda bitar tillsammans, nästa limma den u form delen till röret du bara limmade till trap adaptern, installera detta på resa spaken kommer ner från badkaret, nu ta den bit du klippa för horisontella röret limmet detta till j form slutet av fällan och lim dessa till grenen körning av avloppet , Nu limma ihop resten av fällan.