Hur man installerar en 6-fots staket

Småstadsliv erbjuder en tidlös charm som många tycker är attraktiva, men det klassiska staketet är en midja hög barriär som erbjuder lite privatliv. En 6-fots staket, å andra sidan, kan erbjuda fullständig sekretess om pålar är placerade varandra nära. De flesta hårdvara och hem förbättring butiker antingen lager eller kan för prefabricerade staket kit, som gör installera en attraktiv 6-fots staket bara roll i församlingen.

Instruktioner

•Bestäm intervallet mellan staket inlägg genom att mäta bredden på panelerna från slutet-picket till slutet-picket. Inkludera inte längden på flikarna i slutet av varje järnväg i mätningen, eftersom dessa kommer att vara gled in i stängselstolpar.

•Walk ner på stängslet linjen och hammare spelnivå staket i marken vid vilka intervall i steg 1. Knyt en sladd mellan hörn och/eller slutet stakes i raden och kontrollera om alla insatserna är i en rak linje. Dra feljusterade stakes och flytta dem.

•Dra upp insatserna och gräva post hål i deras ställe. Använda en spade och en post hål grävare att gräva ett cylindriskt hål. Gräva hål ner till 1/3 post höjden och dubbelt inlägg bredd. För en 6-fots staket, vänta inlägg vara minst 8 fot lång, och, därför, post hålen vara minst 32 inches djupt.

•Tappa ett inlägg i ett hål så att de förborrade hålen vänd inåt, mot din egendom. Manuellt justera ett inlägg med hjälp av en snickare nivå tills den är vertikalt nivå. Medan en hjälpare håller inlägget på plats, skyffla flera inches av smuts i hålet och packa det i en tight, kompakt massa. Fortsätta skotta och stampande tills hålet är full av fast smuts. Upprepa för alla inlägg.

•Lift en panel och bild inlägg på flikar i ihåliga skårorna på staketet. För en 6-fots panel, kanske du behöver hjälp av din hjälpare att hantera vikten. Fäst det genom att köra skruvar genom lämpliga förborrade skruvhålen. Upprepa för alla paneler.

Tips & varningar

  • Motion vård gräva hål till en enhetlig djup. Små skillnader i inlägget håldjupet kommer att snedvrida höjden av inlägg och därmed skeva paneler.
  • I stället för en hjälpare, kan du stödja inlägg genom spikning ett par 2x4s längst ned i inlägget, att skapa en triangulär bas. Detta är dock tidskrävande, så enda utväg att den här metoden om ett extra par händer inte är tillgänglig.
  • I staket kit, är panelerna kopplade till utsidan av inlägget genom att köra spik flikarna på ändarna av panelen rälsen.