Hur man installerar dubbel Hung fönster

Ersätta ett trasiga eller gamla fönster med en dubbel hängde fönster är ett bra sätt att öka värdet på ditt hem. Beroende på hur stora projektet är, i genomsnitt kan du installera en dubbel hängde fönster i så lite som en dag eller en helg. Det finns två typer av dubbla utåtgående fönster: en som är gjord med trä inramning och den andra med vinyl. Det senare är ett mer populärt val på grund av dess låga underhållskostnader.

Instruktioner

Hur man mäter en fönster öppnas

•Measure i fönstret öppna ordentligt och korrekt. Eftersom vinyl windows görs för att mäta, är det nästan omöjligt att återlämna dem. Så är mätning ett viktigt steg före installationen.

•Measure bredden på det gamla fönstret öppnas genom att höja lägre skärp följde med mätning av bredden längst upp i fönstret, den mellersta delen och den nedre delen.

•Var höjdmått genom att mäta från huvudet SIDOPOST till sluttande tröskeln som är bara förbi där den möter insidan fönster pall.

•Skriv ned mätning av varje du vill ersätta. Förutsätt inte att alla fönster är exakt lika i storlek. Märka varje plats med en blå tejp och skriva en del på dem och sedan skriva ner motsvarande mätning på en bit papper av varje nummer.

Installera Vinyl dubbla Hung Windows

•Ta bort det gamla fönstret bytas ut. Använda en prybar att ta bort insidan stannar. Gör detta försiktigt så du kan fortfarande använda dem igen. Ta bort nedre bågen genom att skära sash linor, ta sedan bort blind stoppet med hjälp av en prybar. Ta bort den övre sash genom att bända bort också.

•Sätt fönstret ersättare i öppningen. Få en extra hjälpande hand om du behöver ytterligare stöd. Om platsen är på nedre våningen, kan du ha en person hjälpa dig från insidan medan du arbetar på utsidan. Se till att nytt fönster sitter tätt mellan pallen på insidan och utsidan stannar i gamla fönstret på utsidan.

•Använd en bit galler eller en dörrstopp att stödja längst ned i det nya fönstret, under förutsättning att den är platt. Vissa vinyl dubbla utåtgående fönster har sluttande delar som sticker ut längst som matchar den sluttande fönsterbräda av ditt gamla fönster. För att ta itu med detta, ställa in fönstret i öppningen och sedan mäta avståndet mellan främre nedre kanten av fönstret och sluttande fönsterbrädan.

•Skapa stöder för alla fönster på en gång placera om så önskas av hyvling i utkanten av en styrelse i en vinkel som ungefär motsvarar lutningen på tröskeln, sedan en remsa av trä att infoga i klyftan.

•Installera stöd remsan, skär den på längden och sedan spika det på plats direkt under den punkt där främre kanten av fönstret kommer att placeras.

•Kontrollera att dubbla hängde fönstret är i mitten av öppningen. Se till att fönstret är square vid utnyttja snickarens square. Placera shims bakom skruvhålen i SIDOPOST och skruva sedan fönstret på plats. Ersätta insidan stoppa.

•Gå insidan att kontrollera fönstret om det fungerar som det ska. Tillbaka utanför och tillämpa fogtätning att försegla.