Hur man installerar dörren trimma gjutning

Det finns många sätt att installera dörren trim gjutning, omkretsen av trä som sitter runt öppningen av en dörröppning. En av de enklare metoderna för gör-det-självare är att använda hörnet block, som är platta fyrkantiga bitar av trä som bildar hörnen för dig. I stället för spetsiga Skär trim, kan du bara klippa det raka och sätta den mot hörnet block.

Instruktioner

•Håll din nivå längs toppen span av dörren, så de två ändarna av nivån sträcker ut sig över ändarna av dörröppningen. Mark längs nivån på väggarna, så upp i dörröppningen plan sträcker sig ut med tre eller fyra inches förbi kanten av dörren.

•Håll nivån vertikalt längs ena kanten av dörren, så det löneförhöjningar upp förbi toppen. Markera den på väggen. Gör samma sak på andra vertikala kanten. Resultatet bör hörnet märken på väggen utanför varje övre hörnet av dörren, med hörnet av markerar röra vid hörnen av dörröppningen.

• Håll en bit av hörnet block trim på väggen över en övre hörnet av dörren, i de två raderna, så den, block är byggda av det övre hörnet av dörröppningen. Fäst den på plats med din trim spikpistol, fotografering i tre eller fyra naglar att hålla den på plats.

•Upprepa processen för hörnet block på andra övre hörnet av dörröppningen.

•Measure intervallet mellan två block horisontellt över dörren. Skär en bit av trim gjutning på att längden på din geringssåg. Gerings bladet på 90 grader och klippts av rakt trim.

•Ställ in bit av trim horisontellt mellan de två blocken, med kanten av trim uppradade längs upp i dörröppningen. Säkra lappa med din trim spikpistol. Upprepa för vertikala trim på båda sidor av dörren, med den övre änden av mötets trim hörn block på sidan och botten möte golvet.