Hur man installerar dörren Stop lister på garageportar

Hur man installerar dörren Stop lister på garageportar

Installera stop listerna på en garageport är lite annorlunda än en vanlig dörr. Garageporten sitter 1/2 tum från dörrkarmen. Detta förhindrar att dörren fastnar mot ramen. Garage dörren stop lister har en flexibel vinyl weatherstrip som tätar utrymmet mellan dörren och dörrkarmen. Garageport stop listerna finns vid renovering centers. Det kommer att försegla utkast runt dörrkarmen utan försvårar driften av garageporten om korrekt installerat. Använda stop molding, i trä eller PVC, för att matcha storleken på ditt garage dörr öppnandet.

Instruktioner

•Stäng garaget dörren helt. Mät upp i garaget dörröppningen mellan vänstra och högra hörnet med ett måttband. Överföra mätning till den längre av dina tre bitar av dörrstopp.

•Kapa den fasta delen av dörren sluta med en handsåg, och klipp vinyl weatherstrip med hushållens sax. Be en vän att hålla ena änden upp till öppningen samtidigt som du håller i andra änden. Du vinyl weatherstrip kurvan något över ansiktet av garageporten. Placera i slutet du håller på toppen av dörrkarmen, och köra en brad spik i gjutning och dörren ramen halvvägs med en hammare.

•Flytta ner till mitten av den gjutning och driva en spik i halvvägs. Gör samma sak på sidan handledaren håller. Du trim till ser enhetligt överst på öppnandet. Spik stopp listerna på plats helt med brad naglar.

•Measure de båda sidostycken av öppningen från golvet till hörnet av övre stopp formblåsning. Överför måtten till återstående två bitar av stop formblåsning. Skär listerna till storlek precis som du gjorde topp stopp listerna.

•Ställ upp i SIDOPOST listerna till hörnet av övre listerna. Sidan av SIDOPOST listerna bör vara i linje med sidan av övre listerna. Please listerna till SIDOPOST med en brad spik och hammare. Flytta ned halvvägs och placera SIDOPOST listerna som behövs så att listerna är rak, och vinyl trim är vikning över ansiktet av dörren. Tack till mitten av listerna i SIDOPOST och slutligen radas upp botten av SIDOPOST listerna.

•Nail båda bitar av SIDOPOST stoppa molding säkert till SIDOPOST. Applicera en 1/8-tums sträng silikon täta i ytterkanten av dörrstoppets där den möter dörrkarmen, använda en fogtätning pistol.