Hur man installerar behandlade trädäck räcken till trappor

Installera räcken till trappor på dina däck är ett stort projekt som kommer att ge ytterligare skönhet på grund av behandlat virke och lägga till stöd och säkerhet. Kemikalier i behandlat virke gör den tålig och kunna motstå element såsom regn, slask, snö och extrem värme. På lång sikt innebär detta att din gång, kanske dyra nyinvesteringar uppväger kostnaderna för att göra om räcket upprepade gånger om du använder trä inte avsedd för utomhus.

Instruktioner

•Measure en 4-av-4-tums trä inlägget minst 30 inches lång, med hjälp av ett måttband, och fäst en krita linje. Skär inlägget på krita linje, med hjälp av en cirkelsåg, innan den placeras mot sluttande styrelsen (stringer) som stöder slutet av stegen. Markera den vågräta delen av trappan med en markör att ange skära märken som gör att inlägget så de passar flush mot den trappa stringer.

•Kapa dessa markerar med en cirkelsåg eller hammare och mejsel. Markera det första hålet där du kommer att bifoga stair räcken inlägget med en markör. Åtgärd 3 inches bort med ett måttband från det första hålet att markera andra hålet. Borra två markerar du gjort ca ¼ tum i storlek genom inlägg och stringer. Fäst räcke inlägget med hjälp av 4 1/2-tums vagnsbultar. Säkra med brickor och muttrar. Upprepa detta steg om du vill bifoga ett annat räcket inlägg på andra sidan om så önskas.

•Hitta avståndet mellan botten järnväg inlägg på däck och däck yta inlägg som visas bredvid trappan, med hjälp av ett måttband. Överföra dessa mätningar till toppen och botten av 2-gånger-4 bitar av trä, med en märkpenna. Klipp ut dessa varumärken på en vinkel.

•Anslut stair räcken på inlägg med 3-tums däck skruvar och en borr. Upprepa denna process för nedre däck järnväg och andra avsnitt om så önskas. Mät avståndet mellan nedre däck järnväg och trappan, med hjälp av ett måttband och se till att det är mer än 6 inches isär. Hitta däck räcke center och markera med markören, lämnar 4-tums mellanrum så att du kan installera några ståndare.

•Se ett märke på minst 2 inches bort på båda sidor av märket du gjort för center. Klipp ut ståndare i samma vinkel som stair räcken, med hjälp av en cirkelsåg. Installera ståndare så att de är under markerar du gjort, med en hammare och galvaniserad spik.