Hur man installerar badrum badkar kranar

Hur man installerar badrum badkar kranar

Du kan installera ett badrum badkar kran för att uppdatera din badplats och för bättre vattenflöde och temperatur. Nyare kranar tenderar att vara mer funktionell och de kräver bara några steg som alla husägare kan behärska. Om du har viss erfarenhet med apparater eller VVS, tar denna uppgift bara ungefär en timme. Ge extra tid om du har någon erfarenhet av denna typ av projekt.

Instruktioner

•Vrid av vattnet genom att stänga två vattenledning ventilerna i duschvägg, nås med en lucka som vanligtvis ligger bakom väggen. Omväxlande, Stäng hemmets huvudsakliga vattenledning linje.

•Sätt den kran patronen in i huvudet på kranen. Tryck behåller klippet i kranen huvudet när du infogat fullt ut kassetten. Omväxlande, fäst och tråd hållare muttern på slutet av kranen huvudet genom att vrida den medurs.

•För stop tube satsen över kran patronen. Alternativt installera omslaget eller dome cap genom gängning det över hållaren muttern och dra åt den för hand. Sätt adaptern i slutet av patronen genom att dra åt skruven adaptern. Inte alla kranar har en stop tube kit eller adapter, så konsultera din manual för detaljerade delar diagram.

•Placera vapensköld, också kallade trim plattan, över kranen huvudet och sätt in de två skruvarna i skruvhålen. Dra åt skruvarna med en skruvmejsel för att installera.

• Tryck handtaget på kassetten och infoga och tråd montering skruv genom handtaget montering hålet. Dra åt skruven med en insexnyckel.