Hur man identifierar S.C. Understory buskar

Hur man identifierar S.C. Understory buskar

Blad som växer under skydd av högre träd längs skogen golvet kallas understory buskar. De älskar skugga och ofta sport blommor eller bär, som lockar fåglar och fjärilar. Gemensamma understory buskar som växer i South Carolina inkluderar gemensamma ninebark, norra spicebush, doftande sumak, buskiga St. Johnswort, duniga arrowwood och American beautyberry. Identifiera buskarna genom att inspektera blommor, blad och frukt.

Instruktioner

•Recognize doftande sumak av sammetslen kvistar och gula äter-liknande blommor. Små till medelstora understory busken producerar små mörka röda bär och har glänsande blad som ändrar färg i höst. De kan bli röd, orange, gula och lila.

•Look för skimrande frukt kluster som liknar druva klasar. Detta är American beauty-bär. Det är 3 till 5 fot lång och 3 till 5 fot bred. Bladen är gul-grön i färgen, men det mest utmärkande är de bär kluster i höst och vinter. Små, rosa blommor växer också på undersidan av bladen.

•Notice en lövfällande understory buske med tunna, avlånga blad. Detta är norra spicebush. Bladen är 5 1/2 inches lång med ljus grön undersida. Litet blekt gula blommor växa innan bladen visas. Du hittar mer än en norra spicebush i ett område eftersom de växer i grupper. Om inte du är säker på om växten är spicebush, krossa bladen. Det bör finnas en lemony doft.

•Se ljusa gula blom och du hittar understory busken St. Johnswort. De små lövfällande busken är vanligt i South Carolina. Den har röd-lila bark och mörkt grönt till blått gröna blad som förvandla gulaktig i höst.

•Identify Atlantic ninebark av dess övergripande grenar och kontinuerlig frukt baljor. Snabb-odlaren har blad som blir gul i höst. Trädet är 3-10 fot hög.

•Distinguish vit, platt-topped kluster av blommor som duniga arrowwood. Anläggningen växer mörka blå bär i stället för blommor. Med många raka stammar som växer i en lös form, kan duniga arrowwood vara ca 6 fot lång. På hösten blir understory busken ljusa med färg.