Hur man identifierar manliga persimon träd

Persimmon tree är en långsamt växande lövträd bär en orange-färgade frukt som är söta när de är mogna. Liksom många andra typer av lövträ träd, persimmon är tvåbyggare, en botanisk term som innebär att det finns separata manliga och kvinnliga träd. Manliga träden skapa blommor med pollen som befruktar blommorna på de kvinnliga träd och producerar persimon frukten. Manliga blommorna är nyckeln till att tala om skillnaden mellan könen persimon.

Instruktioner

•Hitta en persimmon tree. Den inhemska persimmon växer vilt i den östra delen av USA. Det kommer att växa i de flesta typer av mark men föredrar områden som är något fuktig och sumpig.

•Locate små blommor på en persimmon tree. Träden blommar i slutet av våren. Blommorna har fyra gula kronblad bifogas en grön bas kallas en blomfoder. På den kvinnliga persimmon treen, kommer blomfoder stanna på slutet av persimon frukten.

•Identify manliga persimon trädet genom att se om den har kluster av gula blommor. Kvinnliga träden har endast en blomma i slutet av mycket korta stjälkar, kallas en honplantor blomma. Hanblommor, kallas staminate blommor, växer i kluster av fyra eller fem.

Tips & varningar

  • Endast den kvinnliga persimmon treen kommer att bära frukt, som ofta kallas possum äpplet.