Hur man identifierar landskapet växter

För att identifiera en landskap växt, studera hur växten växer, blad, blommor eller identifierande frukt och vilken typ av jord. Forskning vad växter används oftast i regionen för landskapsplanering. Utnyttja lokala plantskola eller trädgård butiker sakkunnig information. Ta ett fotografi vid olika tider på året för att hjälpa till med identifiering.

Instruktioner

Identifiera landskapet växter

•Bestäm vilken typ av växt växer. Landskapet växter kan vara bush, vinstockar, gräs, enskilda anläggningen eller marktäckare. Exempel på var och en kan vara specifika för regionen beroende på väder och fukten i marken. Buskar kan kombineras för att skapa en häck. Vissa typer av landskap växter finns i flera varianter, såsom syrener eller pioner.

•Översyn där växten växer för att fastställa beloppet för solljus och fukt tillgängliga och genomsnittliga temperatur. Växter har preferenser för full sol, partiell sol eller skugga. Vissa växter kräver mycket vatten medan andra är torka resistenta. Förtrogenhet med det lokala vädret är bra att bestämma temperaturvariationer samt. Perenner i södra klimat kommer inte att kunna överleva de hårda vintrarna av norra zonen.

•Study blad av anläggningen. Form av bladet kan begränsa val. En smal tunna blad kan tyda på en typ av evergreen. Engelska ivy är en vintergröna vinstockar med mörka läderartade blad. Brett blad kan indikera en lövfällande planta. Dogwood buskar har gröna blad som ändrar färg med årstiderna. Gräs löv kan växa i klumpar eller utspridda över ett område.

•Bestäm vilken typ av jord växten växer i. Blueberry buskar föredrar sura marken medan norra havet havre behöver fuktig jord. De flesta växter gör inte bra med salt i jorden så kustregioner får innehålla endast inhemska växter.

•Var ett foto av din anläggning och föra den till en lokal plantskola. Experter kommer att kunna hjälpa dig med identifiera växter.

Tips & varningar

  • Många landskapsarkitektur växter är regionala. Rådgöra med en professionell landskap expert när det är nödvändigt att identifiera växten. Övervaka förändringar i anläggningen under hela säsongen att hjälpa till med identifiering.