Hur man identifierar en blommande buske eller träd

Hur man identifierar en blommande buske eller träd

Blommande buskar och träd används ofta som attraktiva landskapselement att förgylla ditt hem och locka fåglar, fjärilar och andra vilda djur. Dessa växter är olika i att de kommer i en mängd olika höjder och bredder, men de alla producera blommor. När du stöter på en blommande arter som du inte kan identifiera, ta del av dess miljö och skriva ner de viktiga egenskaper som skiljer den från andra sorter.

Instruktioner

•Spela in staten där du ser en obekant blommande buske eller träd växer. Några buskar, som Arizona Jakaranda, trivs exempelvis i New Mexico och andra stater som har härdighet zoner av 9 till 13, medan träd som röd lönn är infödda till Florida.

•Titta på trädet eller busken att se vad som händer med sina blad under året. En lövfällande planta förlorar bladverk under vintermånaderna, men en vintergröna växter håller de flesta av dess blad hela säsonger.

Obs när du ser blommor börjar visas, och inspektera färgerna på blommorna på anläggningen. Butterfly bush, innehåller som ett exempel, mörk lila kronblad som visas mellan juni till September, medan tung - olja träd producerar vita blommor med röda centra i februari och mars.

•Look på formen och färgen på bladen att registrera dess egenskaper. Exempelvis växer röda blad ros buske släta, ovala formade blad som kommer i olika plommon lila till grönaktigt grå nyanser.

Ladda Förenta staternas Department of Agriculture (USDA) "Avancerad sökning" på sidan i webbläsaren för att söka efter din blommande buske eller träd i databasen. Använd menyerna för att markera de alternativ som matchar dina data, och klicka sedan på "Visa resultat" när du är klar. Klicka vidare på länkarna tills du upptäcka din anläggning.