Hur man identifierar blommor & växter i Florida

Hur man identifierar blommor & växter i Florida

Delstaten Florida är känd för sitt utbud av frodig grönska och exotiska flödande växter, av vilka många finns ingen annanstans i landet. Florida har flera olika klimatzoner där vissa växter kan trivas och andra kan inte växa alls. Norra och centrala regionerna har ofta vinter frost som kan döda sant tropiska växter. Vid identifieringen av Florida blommor och växter, bör du ha i åtanke regionen i den stat där anläggningen finns.

Instruktioner

Hur man identifierar blommor & växter i Florida

•Inspect allmänna form av anläggningen. Mät höjden och bredden av anläggningen. Kategorisera det efter dess storlek egenskaper: är det storleken på ett träd, en buske, en groundcover eller en dekorativ växt? Detta gör att du kan starta smalnande ned din sökning mer exakt kategorier.

•Var notera av storlek, färg och formen på bladen. Bladen kan berätta mycket om typ av växt det är. Palmer har de mest distinkta typerna av blad, men det finns över tusen olika sorters palmträd, så du måste ägna stor uppmärksamhet åt mindre Detaljer för att identifiera trädet. Andra växter har oval, brokiga blad som croton eller stel, taggiga blad som en ananasväxter. Enligt FloridasNature.com, kan mangrove identifieras genom sina blanka, ovala blad med en mörk färg på ovansidan och ljusare färg nedan och många antenn "prop" rötter. Färg kan också hjälpa dig att identifiera växten. Meddelande om bladen är ljust gröna, grå-grön eller mörkgrönt. Bladen kan vara brokiga i färg eller luddiga i konsistens. Alla dessa detaljer bidrar till att identifiera växten.

•Notice speciella tillväxt egenskaper. Om anläggningen växer i en lång, taggiga vinstockar med ljusa magentafärgade blommor, är det sannolikt att vara en bougainvillea. Om anläggningen växer i en dunge av långa stjälkar med blad i toppen och fågel-formad blomma, är det troligt att vara ett fågelparadis. Enligt University of Florida, kan du känna igen gröna aloe genom sin stora rosett form med tunna blad växer upp till 8 inches lång.

•Kontrollera att se om den har doft. Vissa sorter är lätta att känna igen genom deras doft. Florida mountain mint är en buske-liknande perenn med grönmynta eller kamfer lukt. En växt med runda klasar av små blommor och en lemony doft är citron verbena, finns i hela sydstaterna. Frangpani, en annan väldoftande växt vanliga i Florida, växer på flera Grenade stjälkar med 2-tums doftande Blom, enligt MGonline.

•Photograph växten. Du kan använda detta fotografi att matcha växten mot en av de många växt identifiering webbplatser online eller ta den till biblioteket och hitta det i en växt identifiering bok. En Florida botaniska samhället eller trädgård club kan hjälpa dig göra identifieringen. Lokala jordbruksprodukter extensions också kan identifiera växter.

Tips & varningar

  • Var försiktig vid hantering av växter du inte vet. Vissa växter kan ha giftiga vätskor som kan orsaka irritation och utslag.