Hur man hyra ut mitt hus i Seattle

Om du vill hyra ut ditt hus i Seattle-området, är det viktigt att ta hänsyn till många faktorer som kan påverka din framgång som hyresvärd. Det finns också några platser där du är mer sannolikt att lyckas när listas ditt hus att hyra.

Instruktioner

Hur man hyra ut mitt hus i Seattle

•Investigate om du kommer att behöva köpa extra försäkring att hysa hyresgäster i ditt hem. Försäkringskrav för en ägare som bor i ett hem och en person som hyr ett hem kan skilja sig avsevärt.

•Kontrollera med din revisor att se om uthyrning negativt påverkar din skatt innan du hyr ut en bostad i Seattle. Du kanske kan få bortskrivningar för skatteändamål också.

•Kontrollera tidningen listor för andra hyresfastigheter i Seattle-området med källor på nätet som en guide. Kontakta en fastighetsmäklare för att få en uppfattning om vad den nuvarande takten är för en hyra i ditt närområde.

•På din notering på Craig's List. Gå till sidan Seattle-Tacoma (se resurser), och klicka på "Post till Classifieds." Klicka på "Bostäder erbjuds." Vid denna punkt, klicka på "Lägenhet/bostad för uthyrning", och välj sedan "Seattle" från nästa sida. Du kan sedan lägga i hyran, titeln på inlägget och beskrivning.

•Lista ditt hus för hyra i "Seattle Times" annonser. Först gå till Seattle Times annonser avsnitt, och under "nwapartments," Klicka på "Post uthyrning lista." För olika avgifter, kan du bokföra online och i tidningen eller online bara.

•TenantsGör en säkerhetsprövning på de blivande hyresgästerna att säkerställa att de har inga allvarliga kriminalregister eller historia av bryta leasingavtal. Många källor på nätet erbjuder bakgrund kontroller för en relativt låg avgift. Dessutom bör du göra en kreditupplysning för att hyresgästerna ska få möjlighet att betala hyran.

•Ha hyresgäster tecknet bostadsområde hyresavtal för att skydda deras rättigheter och din också. Var noga med att ange alla uppgifter i hyresavtalet. Det kan vara bäst att ha en jurist upprätta ett hyresavtal för din specifika fastighet, även om många källor på nätet erbjuder grundläggande leasingavtal.

Tips & varningar

  • Vara beredd att utföra underhåll när det behövs som hyresvärd.