Hur man hyr ett hus med Pool

Det är relativt lätt att hitta ett hem att hyra på nästan något område, kan hitta ett hem att hyra med en pool Visa sig vara lite mer utmanande. Beroende på det geografiska område där du planerar att flytta, kan denna lyx vara ganska ovanliga. Men om den finns, finns det.

Instruktioner

•Sök för en hyra hem på Internet. Eftersom Internet tillåter oss att underlätta för sökordssökningar, hitta en hyra hem med pool kan vara lika enkelt som att ange exakt som sökterm, plus den ort eller stad som du söker en hyra.

Olika resultat kan visas, som kunde göra det relativt svårt att sålla de legitima annonserna från bedrägerier. I det här fallet kan du besöka specifika klassificeras annonser webbplatser som Craigslist. En annan online alternativ skulle vara att besöka webbplatser som rentals.com, whereby kan du markera dina specifika önskemål, inklusive pool, att tillhandahålla en lista över resultaten i det område du önskar.

Du tidningsannonser och talande vänner och familj. Eftersom vissa hyresvärdar och fastighetsägare inte datorkunnig generationen, är många mer bekväm reklam på traditionellt sätt, såsom lokala tidningar, papper flygblad på anslagstavlor store eller muntligen. Berätta för vänner och familj som du letar efter ett hem att hyra med en pool. Du vet aldrig vem kan ha sett ett inlägg eller hört talas om en hyresvärd i behov av en ny hyresgäst. Titta i din tidning kan verka överväldigande när du lita på dina ögon för att hitta det sökordet "pool", men utesluter inte möjligheten.

•Be med en fastighetsmäklare. Många fastighetsmäklare, förutom att sälja bostäder, är också i branschen för screening potentiella hyresgäster för hyresvärdar. Var noga med att berätta den agent som du specifikt letar efter ett hem med pool, och även om ombudet inte vet av en off-hand, sina kontakter med andra agenter leder till en värld av möjligheter.

Akta att fråga om uthyrning är lång sikt eller kort sikt, eftersom många fastighetsmäklare uppmuntra säljare att hyra ett hem för att täcka inteckningen tills hem säljs, därigenom att sätta dig i situationen att behöva flytta igen när ägarens-- och mäklaren--slutmål att sälja hem kommer att bära frukt. Men om du söker en kortfristiga hyres, kan detta vara en mycket behaglig lösning för alla inblandade, särskilt när du kan njuta av poolen under tiden!

•Sök på andra sätt. Om det verkar som har ingen av dessa lokaler visat sig vara produktiv, prova att söka andra vägen runt--annonsera att du funderar på att hyra ett hus med pool. Hänga ett flygblad som säger "Söker hem att hyra med pool," sätta en annons i din lokaltidning (eller regionens papper) i vilken du vill flytta eller posta dina önskemål i online annonser och diskussionsforum. Så småningom, är du skyldig att se resultat, så dyka!