Hur man höja & räta dörrar med Vantskruvar för

Hur man höja & räta dörrar med Vantskruvar för

Hängande dörrar är ett vanligt problem i äldre hus, speciellt med de gamla trä avskärmer dörrarna. Nederkanten fångster på tröskeln och dörren kommer inte att öppna eller stänga ordentligt. Problemet förvärras när hela huset SKIFT och dörröppningen inte längre kvadratiska. Tack och lov, det är inte svårt att lyfta och stärka din dörr med några billiga delar och lite extra tid.

Instruktioner

•Identify där dörren är skrapning mot dörrkarmen---brukar man mot golvet på sidan från gångjärnen. Kör en skruv i trä, ca 2 inches från det nedre hörnet, på insidan av dörren.

•Styr en andra skruven på insidan av dörren ungefär 2 inches från motsatt övre hörn. Skär två bitar av tråd, båda ungefär 4 fot lång. Fäst änden av en tråd till en skruv, vrida den ordentligt med tång. Fäst den andra kabeln på samma sätt som andra skruven. Lossa vantskruven genom att förlänga ändarna så långt ut som de kan gå utan att koppla bort.

•Fäst den lösa änden av ena sladden till ena änden av vantskruven, så vantskruven är placerad nära mitten av dörren. Fäst den lösa änden av den andra kabeln till den andra änden av vantskruven. Klipp bort all överflödig tråd och böja alla vassa ändar inåt för säkerhet. Vantskruven ska hänga löst i mitten av dörren.

•Dra vantskruven för hand, så att ändarna dras inåt. Dra åt med en skruvmejsel när det blir för svårt att slå för hand, nyfikna och vända sig i mitten av vantskruven. Testa dörr höjd för att se om det fortfarande fångster på tröskeln. Fortsätt skärpning tills hängande hörnet är lyfte tröskeln.

Tips & varningar

  • En fyrkantig dörr kommer att mäta samma diagonalt, oavsett hur man mäter den. Detta är bra att veta vid montering av nya dörrar.
  • Du kan montera en vantskruven på en dörr som inte hängande, för att förhindra det från hängande i framtiden.