Hur man hjälper vattentät kanten av ditt hus för att förhindra källaren läcker

Hur man hjälper vattentät kanten av ditt hus för att förhindra källaren läcker

När vatten kan läcka in i ditt hus genom källaren, kan du eventuellt sluta med några stora strukturella skador, särskilt till stiftelsen. Om du har märkt källaren läckor, bör du börja kolla eventuella problemområden och få dem fast direkt. Även en liten mängd vatten kan leda till stora problem. Tätskikt runt kanten av ditt hem kommer att hjälpa denna fråga genom att hindra vatten från att läcka in i källaren.

Instruktioner

•Inspect betong väggarna i källaren. Vattentät kanten av ditt hus och förhindra vattenläckage in i källaren, måste du fylla i alla skadade områden med hydraulisk cement. Blanda en liten mängd vatten med hydraulisk cement tills du kan hälla det. Sedan tillämpa den på väggarna med en murslev. Cement kommer ställa snabbt och expandera för att stoppa vattenläckage.

•Fyll på skadade områden av betonggolvet eller där golvet möter väggen med hydraulisk cement. Häll den rätt in i hålet eller spricka. När det sätter, kommer att området vara vattentät.

•Täcka insidan betong väggarna i källaren med vattentät frimureriet. Tillämpa den av betong med en standard pensel. Detta tätar porer i betongen för att hålla vatten utanför källaren.

•Kontrollera att stuprör tar vatten avrinning från ditt hem. Om de inte förlänga tillräckligt långt bort från hemmets stiftelse, du kan lägga till flexibla tillägg dem.

•Dig ett dike leder från stuprör från ditt hem om marken sluttar mot ditt hus. Placera ett PVC-rör i diket och Anslut änden till flexibel förlängning du lagt till i stuprör. Röret bör sträcka ut 10 till 20 fot från ditt hus. I slutet av röret, gräva ett stort hål som kan passa en fångst bassäng med flera fötter runt den. Placera den fånga handfatet i hålet och Anslut den till PVC-rör. Fyll i omgivningen med stenar. Täcka diket och hålet med smuts. Detta system kommer att hindra vatten från att strömma in mot hemmet och in i källaren.