Hur man hittar Pegasus kran delar

Hur man hittar Pegasus kran delar

Att hitta delar till din Pegasus kran kanske inte så lätt, särskilt om du har förlagt din ägarens manual, modellnummer och spara kvittot. Dock kan du prova några sätt att spåra modellnumret på din Pegasus kran och få de delar du behöver för att hålla vatten flöda.

Instruktioner

•Look för ett sex-siffrigt modellnummer på framsidan eller sidan av din Pegasus kran. Du kan behöva en liten spegel och förstoringsglas för att se dem. Om du hittar modellnumret, ringa Pegasus kranar på 1-877-580-5682, mellan klockan 9 och 21: 00 Eastern time, måndag-fredag. Be om hjälp att få de delar du behöver. Om du inte kunde hitta modellnumret, fortsätta till steg 2.

•Var ett foto av din kran med en digital kamera eller kamera telefonerna. Skriv ut en kopia av bilden.

• Besök i butiken där du köpte din Pegasus kran. De kan fortfarande bära samma modell, eller att kunna hjälpa dig att identifiera kranen du har genom att bilden du tog. Om inte, ring butikens kundtjänstnummer för bistånd. Om det inte fungerar, Fortsätt till steg 4.

•Göra foto av din kran tillverkaren på: Pegasus kranar, 2455 steg Ferry Road, Atlanta, GA 30339-4024. Förklara felet på din kran och be om hjälp med att identifiera din kran modell och de nödvändiga reservdelar. Inkluderar ett telefonnummer dagtid och återvända postande adress.

Tips & varningar

  • Tålamod är en dygd när du söker efter Pegasus kran garanti delar.
  • Pegasus kranen och/eller dess reparationsdelar kanske inte längre är i produktion, och kanske inte tillgängliga från någon källa.