Hur man hittar källaren lukter

Hur man hittar källaren lukter

Din källare är ett gemensamt område i ditt hem för problem. Till exempel kan en pipe läcka i källaren orsaka fuktproblem, vilket kan leda till mögel bildas och även problem med din foundation. Fukt, mögel och mjöldagg är de främsta skälen att du kommer att lukta en foul eller unken lukt i källaren. Om du anger din källare en dag för att upptäcka denna typ av lukt, bör du börja hitta källan till lukten så snart som möjligt. Att hitta källan hjälper dig att eliminera problemet, hålla det från att hända igen och förhindra foundation eller strukturella skador på ditt hem.

Instruktioner

•Figure reda på om lukten orsakas av ett fuktproblem. Använda en avfuktare för att sänka luftfuktigheten och fukthalt i luften och öppna upp fönster för att lufta ut lukter. Fukt är en mycket vanlig orsak till lukter i källare.

•Inspect alla delar av källaren noggrant söker mögel eller mögel. Dessa ämnen är giftiga och kan vara vit eller svart färg. Mögel trivs i mörka, fuktiga områden, så kolla dessa typer av platser i källaren först.

•Smell mattor i källaren. Mögel, mögel och fukt kan alla bidra till lukter på din källare mattor. Om det luktar, kan du försöka rengöra den att bli av med lukten, eller du kan kasta ut om lukten är alltför intensiv. Du bör också kasta ut om sin täckt i mögel eller mögel.

•Få i sprickor. En mycket liten lapp av mögel eller fukt kan orsaka en stor lukt. Om du inte hittar källan till lukten i några självklara platser, få en ficklampa och börja leta i sprickor i källaren, som bakom tvättmaskiner, i förrådet och under någon möbel. Få nära varje område. Om lukten blir starkare, vet du att du har hittat källan.