Hur man hittar ett hus att höja entreprenör i Pennsylvania

Hus att höja kan utföras för många ändamål. Exempelvis kan en befintlig hem eller andra struktur lyftas att ge mer utrymme under för översvämning avslut eller att förvandla en krypgrund till en källare. Sönderfallande eller ojämlika stiftelser kan också repareras med hjälp av ett hus att höja entreprenör.

Många seriösa hem och byggnads entreprenörer i Pennsylvania är utrustade för att utföra hus att höja och flyttjänster. Från mun till mun att besöka hemmet visar, finns det många sätt att hitta en i din areal.

Instruktioner

•Kontrollera med lokala byggnad sammanslutningar. Pennsylvania Builders Association består av nästan 40 lokala föreningar runt om i landet. Kontakta föreningen i ditt område och be om en lista över medlem entreprenörer. Eftersom PBA-medlem byggare och remodelers måste uppfylla vissa kriterier, är detta ett perfekt sätt att hitta de mest seriösa Byggarna i Pennsylvania.

•Använd en sökmotor för att hitta en lokal entreprenör. Vara specifik i din nyckelordssökning. Inte alla entreprenörer i ditt område kan specialisera sig i huset att höja, så se till att dessa ord i din sökning. På samma sätt kommer att inte alla entreprenörer som utför tjänsten lista alla deras tjänster online. Om du bor i ett mindre område, inkludera metropolitan county eller största staden i sökningen. Tänk på att inte alla entreprenörer har webbplatser, så lita inte enbart på en online-sökning.

•Sök online kataloger. Som många service områden betala entreprenörer i branschen kataloger. Dessa webbplatser kan du söka av staden, staten eller postnummer, och de erbjuder ofta filter så att du kan söka inom en mils radie eller service.

• Besök en hem- och trädgårdsprodukter expo. Pennsylvania hem Show är den största årliga hem showen i staten. Hålls varje vår i Harrisburg, expo funktioner 350-hem och trädgård utställare. Detta är ett bra ställe att träffa entreprenörer i person eller få rekommendationer från andra relaterade leverantörer. Det finns mindre visar hölls i andra städer i staten. Kolla lokala tider.

•Ask runt, särskilt till dem du känner som har haft liknande arbete. Word of mouth är en tillförlitlig metod att hitta seriösa entreprenörer. Om du ser ett hem som tagits upp i dina resor, kolla in tecken i gården eller logotyper på lastbilar. Ännu bättre, sluta med för att ta reda på vem som gör arbetet.

Tips & varningar

  • Lyfta hus är ett stort jobb. Kontrollera referenser. Jämför offerter.