Hur man hittar en spets tyg bulle varmare

Enligt Thomas Fergusons irländska linne företag, bun warmers infogas i en korg och vikas över bullarna inuti för att hålla bullar från får kalla eller skydd från buggar och hushåll damm. Det finns en mängd olika bulle varmare stilar och storlekar, så vet storleken på varmare du behöver.

Att hitta en spets tyg bulle varmare åstadkoms genom att söka online efter återförsäljare som säljer spetsar bun warmers. Många butiker på nätet har också tegel och murbruk anläggningar som du kan hitta via webbplatsen online om du vill handla i person för din bulle varmare.

Instruktioner

•Measure korgen du avser att använda för bun lagring för att bestämma måtten eller diameter. Enligt matte godsaker är mätning över en cirkel vid dess bredaste punkt dess diameter. Om din korg är rund och åtgärder nio inches genom centrum på det bredaste stället, är din korg nio inches i diameter. Om din korg är kvadratiska eller rektangulära, mått för längd, bredd och djup.

•Tillgång till Internet via en dator. Om du inte äger din egen dator, besöka ett bibliotek eller andra allaktivitetshus och fråga om gratis dator och internetuppkoppling.

• Öppna webbläsaren på datorn. Använda en sökmotor, som Yahoo eller Google, lägga in frasen "lace bulle varmare" eller "spets tyg bulle varmare" i sökrutan. Tryck på RETUR. Sökmotorn kommer att lista webbplatser som har spets tyg bun warmers. Vissa webbplatser kommer att vara online-butiker som säljer spets tyg bun warmers. Andra webbplatser kanske diskuterar vård och underhåll eller historia och ursprung av spetsar bun warmers.

•Klicka på den första webbplatsen i sökresultaten. Besök hemsidan och titta på spets tyg bun warmers presenterat. Om denna webbplats inte har vad du söker, klicka på webbläsarens bakåt för att återgå till resultat för sökmotorn. Webbplatsen för nästa på listan och så vidare tills du hittar spets tyg bulle varmare att överklaganden till dig.

•Beställ en spets tyg bulle varmare online eller hitta en butik nära dig för att besöka och handla i person. Många online-butiker har också kataloger som du kan beställa online eller genom att ringa en kundtjänstnummer finns på webbplats webbplatskarta under kontakt, frågor och svar, Service eller kundservice.