Hur man hittar en septisk linje

Hur man hittar en septisk linje

Septisk systemet i hemmet består av en septitank som används för att behandla avloppsvatten från ditt hem. Tanken är ansluten till ditt hem genom septisk linjen. För grundläggande underhåll och att se till att det finns inga problem med septisk linjen, kan du någon gång behöva vet var septisk linjen finns. Hitta raden är inte svårt när du vet var och hur man ser ut.

Instruktioner

•Kontrollera runt ditt hem för att leta upp där avloppsrör lämnar ditt hem och ange utsidan. Ser från utsidan eller från din källare att hitta röret. Detta är början av raden septitank.

•Gå utanför med en stor metall stång. Ju tunnare Polen, desto bättre. Hitta den plats där avloppet pipe blad och köra på stolpen i marken flera fötter. Fortsätta att köra det i marken på olika platser tills du träffar linjen.

•Flytta ut några fot bort från ditt hus. Kör på stolpen i marken igen. Slutligen, träffar du nästa bit av linjen. Börja markera området med små flaggor så att du vet där linjen ligger.

•Mark i slutet av raden när du når septitank, vilket är ett mycket bredare, större område än linjen.

Tips & varningar

  • På vintern, platsen för din septisk linje kommer att vara det sista området där ice former och det första område där snön smälter.