Hur man hittar en Mosler säker vikt

Mosler värdeförvaringsskåp finns i olika storlekar och använder. Om du planerar att installera eller flytta en, gör att veta sin vikt att du kan avgöra om den hiss som du ska använda, eller golvet eller väggen där du ska placera den, är stark nog att hålla den extra vikten.

Instruktioner

Instruktioner

•Hitta modellnumret för säker. Äldre modeller hade nummer stämplat på handtaget på säkert. Nyare har en metall tag monterad någonstans på kroppen av säkra med tillverkarens namn och modellnummer. Du kanske behöver en ficklampa för att kolla sidorna, ryggen, eller inredning av säkra. Om du inte hittar modellnumret, mäta måtten och jämföra dem med dem på Moslers hemsida.

•Gå till Moslers hemsida, ligger på följande adress: http://www.mosler-safe.de/index.php?id=4&L=0
.

•Hitta typ och modell av din säkert av nummer eller genom att jämföra bilderna på hemsidan till din säker. Moslers hemsida har en lista med olika stilar av bankfack. Klicka på kategorin hatten beskriver din säker på vänster sida av skärmen.

•Gå till rutan längst ner på den nya sidan. Hitta notering för din säkra modell. Följ linjen till höger om modellnumret att se dess vikt och mått.

•Den vikter listas i metrisk enhet. Om du behöver veta vikt i pounds, konvertera kg till pounds genom att multiplicera antalet kilo (kg) med motsvarande pounds. Ett kilogram är lika med 2.20462 pounds, eller 2 pund och 3,27 oz. Om en säker är listad som 1406 kg, då dess vikt i pounds skulle vara 17 (kg) av 2.20462 (pund) = 3099.699 pounds eller 3099 pounds och 11.19 ounces.

Tips & varningar

  • Ett enklare sätt att konvertera kg till pounds skulle vara att använda en av olika online mätning konvertering webbplatser, som mått-conversion.org.